Grip İçin Bitkisel Karışım Tavsiyeleri

Konu sahibi son olarak 3310 gün önce görüldü
Kendi yaptiginiz ve ise yaradigini düşündüğünüz karışımları bizimle paylaşin ki biz de faydalanalim:d

Nane limon biber sarımsak dörtlüsünü küçüklüğümden beri kaynatıp içerim ben hep çok da iyi gelir çok da güzel gelir :dyg:

Çok etkili . Adı cemile sultan çayı. Öksürük balgam ve gribe karşı çok etkili.

bal ile karabiber karıştır bir bardak suyun içine ve tek seferde içmeye çalış
tadı iğrenç oluyor biliyorum ama nefesini açıyor ve balgamı atmaya yardımcı oluyor göğsünü rahatlatıyor
hırıltı varsa gideriyor : )

Ihlamur , zencefil , çubuk tarçın, kuşburnu bide bişey vardı adını unuttum=) çiçek gibi bişey adı medine bişeyi idi işte ondan hepsini karıştırıp kaynatıyoruz tadı da kokusu da hoş oluyor .Şekersiz sıcak sıcak için içinizi ısıtır annem öyle diyor:)

Suyun içine 2 3 kaşık ingiliz karbonatı kat ve karıştır.
Eger mideden sorunun yoksa 2 gune iyileşirsin

Çok geçmiş olsun (:

Not: ing karbonatı herşeye faydalı eczaneden 3 4 tlye bulabılırsın
Normal karbonatta olur ama ing karbonatı gbi etkili değil.
Ben kara kışta oturuyom 2senedir hasta olmadım bi soguk yesem drek yataklık olurdum :)

arkadaşlar ben kışları keçiboynuzu özü tüketiyorum birde balla yaş zencefili rendeleyip karıştırıyorum kendimi süper hissediyorum tavsiye ederim herkese

Hangi biber karabiber mi sarimsagi ilk defa duydum ya

Yok ya bildiğin anam babam yeşil biber :honk: kurusu da olur. Bir adet biberi birkaç büyük parçaya bölüp birkaç diş sarımsak yarim limonu da kabuğuyla içine doğradıktan sonra bir tutam nane ekledin mi tamamdır. Nane de kuru yaş fark etmez. Tadı iğrenç ben burnumu kapatıp içiyorum ama müthiş etkili :dyg:

Yok ya bildiğin anam babam yeşil biber :honk: kurusu da olur. Bir adet biberi birkaç büyük parçaya bölüp birkaç diş sarımsak yarim limonu da kabuğuyla içine doğradıktan sonra bir tutam nane ekledin mi tamamdır. Nane de kuru yaş fark etmez. Tadı iğrenç ben burnumu kapatıp içiyorum ama müthiş etkili :dyg:

Pek iç açici gelmedi ama :d tesekkur ettim

Geri