Grifikir hakkında

Konu sahibi son olarak 88 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu hortlamış :D

Bnde bu nick niye kullaniyor diyordum cirkin Grifikir :D
Memnun oldum Samet:cici:

Çirkin olduğum için kullanıyorum :D

Kendini gayet doğal bir uslupla anlatmışsın, bence nickini yansıtıyorsun aslında, ben her ne kadar hala grafiker gibi okusamda .d

Oda doğru olduğu için sorun yok istediğin gibi oku :D

poşet olarak askerliğini yapmış biri bizden değildir
anadolunun bebeleri hep uzun dönem
meselam sana odunla vursak bayılırsın
ama bizim gafamız ganar
anladın?

Kanka zaten benim kafam kanarsa dikiş atılırken bayılırım :uykucu:

Bir gün yolum düşerse Mersin'de tantuni ısmarlarsın demi ? =) Her şey gönlünce olsun Sametciğim.Memnun oldum.

ulan ben de aynı jenerasyonun çocuğuyum, ben lisede tanıştım bilgisayarla :/
sınıf birincisi desen ben de sınıf birincisiydim hep hem, hem de okul birinciliğine de oynardım yaaa naber

"bir arkadaşın tavsiyesi" vay be Grifikir :D

Seni tanımak güzel dicem de lanet olsun o tanıdığım güne, Allah bilir kaç sene geçti bi kurtulamadım :razz:

Memnun olduk :cici:
Daha iyi tanısırız zamanla insallah Samet.

Bir gün yolum düşerse Mersin'de tantuni ısmarlarsın demi ? =) Her şey gönlünce olsun Sametciğim.Memnun oldum.
Tabii ki beklerim her zaman sağolasın :)

ulan ben de aynı jenerasyonun çocuğuyum, ben lisede tanıştım bilgisayarla :/
sınıf birincisi desen ben de sınıf birincisiydim hep hem, hem de okul birinciliğine de oynardım yaaa naber

ben lisede okuduğum lisenin webtasarımını yapıyordum nabeer :D kanka benim ki zaten sadece ilkokul 1 de gerisi düşüş :D banın çözülsün de bir pm atacam sana :D

"bir arkadaşın tavsiyesi" vay be Grifikir :D

Seni tanımak güzel dicem de lanet olsun o tanıdığım güne, Allah bilir kaç sene geçti bi kurtulamadım :razz:

bir arkadaşın tavsiyesi ile üye oldum işe yaramaz bir arkadaş boşver :D

Çok duru, serinletici bir anlatım olmuş. :) Sende insanlara iyi gelen bir enerji var diye düşünüyorum sevgili Grifikir. Tanıdığıma memnun oldum. :)

Bu arada benim de anam Gonyalı. Gidek de bir etli ekmek yiyek.

95 li biri 20 yaşındadır çocuk değil :D neyse tamam öğrendin bende seni ilk geldiğinde çocuk sanmıştım ya da öyle gösterdin .. :)

Tanıdığıma memnun olsam mı olmasam mıı :D

Sizinn yaşınız nekii asıl ben yaşlandım:)

95 li biri 20 yaşındadır çocuk değil :D neyse tamam öğrendin bende seni ilk geldiğinde çocuk sanmıştım ya da öyle gösterdin .. :)

95li birisi cocuktur :nee: ben ama her kese yasimi dogru soylemistim ki :trip:
evet ogrendim ayagimi denk alayim :s:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri