Grifikir hakkında

Konu sahibi son olarak 87 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhabaaa arkadaşlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
web tasarım ve fotoşoktan anlayan insanları çok severim. bunları ifşaa etmen güzel olmuş. :D

Oyun bağımlısı erkekler evliliklerinde mutsuz oluyorlarmış, pardon mutsuz ediyorlarmış :T:

Sizi tanıdığıma memnun oldum. Hayatınızda başarılar.

Burada fotoşokcu bol elini sallasan gelir bir tane :D

O derece bağımlı değilim :)

Memnun oldum yaptığın çalışmalardan mesleğinin bu yönde olması normal:tatlı:

Karakterine çok uymuyor nickin ama sanki :o Renkli bir kişiliğe benziyorsun. Memnun olduk seni tanıdığımıza :bye:

Hmm kötü bir canlanma oluyormuş :D aslında gri tarafsızlığı belirtir dengeleyici olaylara uzak göze batmayan kendi halinde vs. :)

Yoruma çok açık bi renk gri hocam. Kişideki bilinçaltı döngüsüyle ilgili sanırsam. Siz diyene kadar da ben hiç o anlamıyla düşünmemiştim :p

İlkokul 1. sınıfta Bilgisayar hediye etmesi başarından ötürü zengin bir gösteriş, kötü bir davranış olmuş samet :D Biz ateri ile idare ediyordukkk :))Neyseki sana +yetenekler katmış bilgisayar ki okuduğun bölümle değilde yeteneğinle hareket etmişssin ki en verimliside budur bence. Sevmediğin bir işte başarılı olamazdın :) Hayatında başarılar.

İlkokul 1. sınıfta Bilgisayar hediye etmesi başarından ötürü zengin bir gösteriş, kötü bir davranış olmuş samet :D Biz ateri ile idare ediyordukkk :))Neyseki sana +yetenekler katmış bilgisayar ki okuduğun bölümle değilde yeteneğinle hareket etmişssin ki en verimliside budur bence. Sevmediğin bir işte başarılı olamazdın :) Hayatında başarılar.

Bana bilgisayarın katkısıda çok oldu zararıda :cici: Teşekkür ettim :rolleyes:

Kendini gayet doğal bir uslupla anlatmışsın, bence nickini yansıtıyorsun aslında, ben her ne kadar hala grafiker gibi okusamda .d

poşet olarak askerliğini yapmış biri bizden değildir
anadolunun bebeleri hep uzun dönem
meselam sana odunla vursak bayılırsın
ama bizim gafamız ganar
anladın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri