Gri Gökyüzünü Anımsatan Dokunuşlar

Konu sahibi son olarak 4232 gün önce görüldü
Bir sözlükte yazıyordum burayada yazayım dedim.

Edit: Bu arada yazdığım sözleri bu konuya açtım.
Konu link: http://www.forumsal.net/kisisel-sayfaniz/515489-oznesi-olmayan-kalbin-yuklemini-tanimlama.html

Yazdan kalma;
bütün yıl çalıştım, şirketin imza işlerini, ıvır zıvırlarını hallettim ve yazın kendimi tatil ile ödüllendirdim. ne tatil ama! bütün insanlar sevgilisi ile, ailesi ile tatilin keyfini çıkarırken ben inzivaya çekilmiş gibi gezdim. 2. gün sıkıldım ben evdeyken de yalnızdım burda da yalnızım. sorsan tatildeyim, eğleniyorum, geziyorum.

akşam işten çıkarsın eve gelirsin zile bastığında açacak kimse yoktur, usulca anahtarlarını çıkarır kapıyı açarsın. kapı yı açtığında gülerek sana hoşgeldin diyecek kimse yoktur. kıyafetlerini çıkarır atarsın bir köşeye, incin odaya. bazen sadece içecek ile geçrirsin akşamı bazen de dışardan söylediğin hazır yiyecekler ile. yalnız kalınca bol bol düşünürsün ve o zaman bir his çöker üzerine. evet, evet bu yalnızlığın ta kendisidir ve bu yalnızlık hissinden başka bir şey değildir.

07.11.2014 08:42

geldim yine işe, bir kahve soyledim bekliyorum öyle. bugun toplanti var yarinda antalya ya gidecem ordaki tatil köyünü denetliyecem haftaya da buyuk ihtimal yurt disina cikcam ve ben bu durumdan hiç haz etmiyorum. Zaten yabancılık çekiyorum birde yurt dışı offf :(

07.11.2014 16:10
son 40 dk kaldi derken sekreterim 7 dosya getirdi 2 tanesini hallledip 5 gibi cikacagim. bugun yoruldum baya, hesaptan 400 lira cekip eve gececem dostlarim.

07.11.2014 17:37
eve geldim dostlarım, eve gelirken pizza almıştım onu yiyeceğim şimdi. yedikten sonra gelirim tekrardan. bu arada arabanın radyatör antifrizi yok, antalyaya büyük ihtimal kendi arabamla gideceğim gitmeden sanayiye uğramak gerekiyor.

7.11.2014 17:52
bir dilimi zor yedim, içim almıyor. sigara içiyorum şimdi. daha önce uzun bir zaman eksi sözlükte takılmıştım sıkıldım entektüellerle takılmaktan... ben zaten şirkette egolu tiplerden bıkmışım birde bunları hiç çekemem.

bu arada arada sözler yazıyorum, yazdığım sözleri burayada paylaşacam.

biraz önce bir türk kahvesi içtim birde sigara + müzik oldu mu değmeyin keyfime :) biraz keyfim yerinde gibi derken bir mesaj;
"sayın xxx xxx
08/11/2014 tarihinde katılacağınız xxxx zirve toplantısı saat 15:00 'da başlayacaktır. katılımınız için önceden verilen giriş kartınızı yanınıza almayı unutmayınız.

xx xxx"

ulan sanki sen mesaj atmasan unutcam ben, gelde sıkma canını. Aptal muamelesi yapıyor.

3 günlük izinim var, cumartesi, pazar, pazartesi. pazarları zaten tatil. Yine de ben iznimi kullanmayı düşünmüyorum, ya da evde pineklemeyi tercih edebilirim :)

Bu arada bugün alanya lokumu varmış ondan aldım böyle kırmızı renkli üçgen tarzı. tadı güzel öneririm arkadaşlar.

Çıkacağıma yakın sekreter 7 dosya getirmişti 2 tanesini şirkette bitirmiştim. 5 tanesini de eve getirmiştim, az önce bitirdim. Mağlum yarın yola gideceğim, birazdan uyuyacağım. Herkese iyi geceler dilerim dostlar. Buyrun benden size gelsin;

[YOUTUBE]xafHfVLipdQ[/YOUTUBE]

Günaydin dostlar. Yaklasik 2 saattir yoldayim tahmini 4 saatlik yolum kaldi. Kahvalti yapmak icin mola verdim. Seydisehir sonrasi tam bir azap gibi olacak daglar vesaire. Kendinize iyi bakin dostlar yine yazmaya devam ederim.

Bu arada otostop ceken.bir amcayi aldim, akseki ye gidecekmis kendisi bende aldim beraber gidiyoruz.

selamlar dostlar bugün 15:00 da başlayan toplantı 16:30 gibi bitti. ordan şirkete ait tatil köyüne geçtim. yeni bir proje yaptırıyoruz, onunla ilgilendim. gece 2-3 gibi yola çıkmayı düşünüyorum.

bugün aksilik yaşadım biraz, trafik cezası yedim 356 lira radardan. seydirşehir, akseki - serik'ten sonra gelen düz ve temiz manavgat - antalya yolu rahatlattı beni. kendimi mario oynar gibi hissettim. hani ejderhayı bulamıyorduk, en başa tekrar dönüyordu ya aynen öyle hissettim. yolda kendime "yahu ben bu dağı az önce geçmedim mi?" diye sordum, yanımdaki amcayı unutmuşum "hıh?" deyince afalladım, kendime geldim.

odama geçmeden önce jack daniel's aldım, biraz buralarda takılacağım.

Geri