Sözlük Gratis kartı olan erkek

Sözlük
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Dünya ahiret abilamdır. Ay ne var, 2,500 liralık şampuvan "Gratis kart ile" sadece ve sadece 999 liraymış. Hem Gratis'e gidip biraz kıslarla da sohbet ederiz, güzellik uzmanıyla filan. MİS GİBİ İŞ.

Erkek çalışanlar da vardı bazı mağazalarda ancak eskisi kadar denk gelmiyorum. Eve mağazasında ise erkek çalışanlara rastladım.

Son düzenleme:
Traş bıçaklarında güzel kampanya oluyor bazen.

Şimdi bunlar indirimi takip edip izdihama da girerler 😏

Ortak kullanırız işte ne var bunda canım.

Telefon numarasını ver geç artik :)
Kart=TLF num.

Bizim burda platin var, gratisten daha ugrak vardir 1-2 kartım

Telefon numarasını ver geç artik :)
Kart=TLF num.

Bizim burda platin var, gratisten daha ugrak vardir 1-2 kartım
O kartlarin amaci zaten, kisisel veri toplamak,alisveris aliskanligini kontrol etmek...ona göre reklam üretip, arz talep meselesini dengelestirmek ve ya dengesizlestirmek.
Yoksa kim takar, senin bir mali ucuza alabilmen?

Tercih etmedigim bi yer.
Vurduruyordur dememişiniz.
Sonra Türk erkekleri niye yakisikli degil:s
Histeri bizim toplumdaki kadinlarda epidemik doku gibi bir şey.
"Ben de her işte caliscam banane" dediniz, "çocukla babası daha çok ilgilensin" dediniz,annelik gibi dünyanın belki de en onemli meşgalesini kölelike tanimladiniz sonra erkekler prenseslesti diye agladiniz.
Ne istediginize karar verin demiycem; profesyonel yardim alın demek daha dogru

Tercih etmedigim bi yer.
Vurduruyordur dememişiniz.
Sonra Türk erkekleri niye yakisikli degil:s
Histeri bizim toplumdaki kadinlarda epidemik doku gibi bir şey.
"Ben de her işte caliscam banane" dediniz, "çocukla babası daha çok ilgilensin" dediniz,annelik gibi dünyanın belki de en onemli meşgalesini kölelike tanimladiniz sonra erkekler prenseslesti diye agladiniz.
Ne istediginize karar verin demiycem; profesyonel yardim alın demek daha dogru

Güclü kadin vs ilgi manyagi kadin

Bizim toplumda ikinci secenek yüzde 90.

Erkek ne olursa olsun, yeter ki ilgi göstersin.
Yoksa o hâlâ günde 40 defa mesaj atip,napiyorsun diye sormayan erkek kategorisinde mi?
O halde kesin vurduruyor .ddd

Mağaza kartı olur. Misal mavi'de de var. Ama on üründen birinde indirim sağlar yüzde beş on. Puan biriktir falan. Bunlar normal.

Ama arkadaş bu Gratis falan bunlar müşteriye mal muamelesi yapıyor. Kartı olmayana beş kat fiyat mi olur.

Geri