Grange'nin en çok hangi romanını beğendiniz?

Konu sahibi son olarak 3245 gün önce görüldü

Grange'nin en çok hangi romanını beğendiniz?

• Kongo'ya Ağıt

Kullanılan: 0 0.0%
  • Lontano

• Leyleklerin Uçuşu

Kullanılan: 1 33.3%
  • Siyah Kan

• Kızıl Nehirler

• Taş Meclisi

• Şeytan Yemini

• Sisle Gelen Yolcu

• Ölü Ruhlar Ormanı

• Koloni

• Kaiken

• Kurtlar İmparatorluğu

• Hepsi

• Kullanılan toplam oy
    3
Okumadım hiç birini -.-

Kitapları birbirinden güzel. Fakat beni en çok etkisi altına alan kitabı siyah kan oldu. Soluksuz okudum 2 hafta boyunca bambaşka bir dünyadaydım sanki o derece.

Sadece Taş Meclisi'ni okudum geçen yaz, hayran kaldım. Başka kitabını okumaya fırsat olmadı daha.

Grange ile tanışmam Taş Meclisi eseri ile olmuştu. Siyah Kan benim için de diğerlerinin arasında ayrı bir yerdedir.

Tam ismi Jean-Christophe Grangé'dir. Paris doğumlu Fransız yazar şuan 56 yaşında. Önceden serbest gazeteci olarak çeşitli haber ajansları ve gazeteler için çalıştı. Leyleklerin Uçuşu adlı ilk romanı 1994'te yayımlanmıştı.

Ben her nedense sevemedim kitaplarını.

Leyleklerin Uçuşu, Siyah Kan, Ölü Ruhlar Ormanı. Takdir edersiniz ki okumadan sevmiyorum demem.

Okumadığınızı kastetmedim. Sadece bugüne kadar okuyupta sevmeyen biri ile karşılaşmamıştım, o yüzden hangi kitaplarını okuduğunuzu bilmek istedim hepsi bu.

Okumadığınızı kastetmedim. Sadece bugüne kadar okuyupta sevmeyen biri ile karşılaşmamıştım, o yüzden hangi kitaplarını okuduğunuzu bilmek istedim hepsi bu.

Ben yapım gereği bu tür kitapları bayağı buluyorum artık. O kadar çok okudum ki hepsi birbirinin aynısı gibi geliyor. Çok sevenler var elbet.

Kizil nehirler, leyleklerin ucusu, koloni, kurtlar imparatorlugu okumustum gencken .p
Hangisini daha cok sevdigimi soyleyemiycek kadar cok oldu, kurtlar imparatorlugunda turkiyeye de uzanan bi hikaye vardi, ilginc gelmisti.
Okumakta zorlanan donemlerde okunabilir bu kitaplar, cok hizlica biter ama bitince ne elde edilir bilemem :)

En cok sevdigim Fransiz yazar :hi:

Kaiken adli kitabini isaretledim :p

Geri