gram altın

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
bkz: 487 lira ile çılgın atan emtia

"270 iken umursamadım, sonra 300 oldu yine umursamadım, 350 oldu dediler; bana ne dedim, 500 olduğunda alacak param kalmamıştı."

sabah bi miktar birikmişi altına dönüştüreyim diye bankaya gittim. Erzurum'daki şubenin bi salaklığı yüzünden işlem yapamadılar. Şu anda 5 gram zarardayım. Bakalım yarın sabaha kadar kaç gram daha zarara uğrayacağım.

İşbu entryi girmeye çalışırken 486 tl idi, şu anda 487 olmuş.

bkz: sürekli yükseliyor efendim durduramıyoruz

550 öngörüsü gerçekleşiyor sanırım.
Dillendirilen ons'un dolar karşılığının 3000 dolar olması da mümkündür bu saatten sonra

düşecek. olay, birkaç teyzenin yastık altındaki altınlarını saklıyor olması.

Bundan sonra daha da yükselmez dedikçe altın bana inat yükselmeye devam ediyordu. Ben iptal arkadaşlar, param kaldıramaz artık altını. (Daha da yükselmez .d)

4 gün daha sabredemedi, vadelinin süresi bitince yüklü girmeyi düşunüyorum ama gün geçtikçe artıyor, ne olacak böyle bilmiyorum.

Gün itibariyle sürekli takipteydim, yeğenle uğraşmaktan yorgun düşüp iki saat sızmışım koltukta. 478 TL'de bıraktım şimdi 483 TL.

altın bu saatten sonra alır başını gider buralardan.
altını pahalı bulan arkadaşlar gümüşten de yatırım yapabilirler sene sonu 10tl yi geçeceği öngörülüyor

Çocuklar, klasik bi insanım. Birikim yöntemim buydu. Şuvan deniz kıyısındaki villamda kokteylimi yudumluyorum

salı günü 750tl den aldığım çeyrek şuan 840tl hımmına...... noluyor

Jaa1Ob.jpeg

Altın düşse bile 6 aya kalmaz tekrar yükselir.

Altın lan bu düşer mi hiç kim görmüş.

Aslan gibi maden.

Almanyadaki adam neden çeyrek altını 90birim paraya alıyor peki :\

İşbu entariyi girdikten birkaç gün sonra mal gibi koşturup 490'dan aldığım sonrasında da freni boşalmış kamyon gibi yokuş aşağı fütursuzca giden emtia idi.

395 liraları gösterip, altın kapılarımızı kan eyleyen zalımdı. Zarara bakar mısınız :/
Çok şükür şuvanda 495 tl ile en azından zararı kapattık *_*

Geri