Gözyaşlarımla sevdim seni

• Kullanıcı aRMiNa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Roman ve Hikayeler
Konu sahibi son olarak 2618 gün önce görüldü
Gözyaşlarımla sevdim seni

Seni sevmek ne güzel.ıslak gözyaşlarım var ve artık korkularım var ürkek ceylanların misalikorkuyorum seni kaybetmektenfarklı şehirlerde nefes alan ama aynı sevgiye kosan iki yürek aynı bedende

Bu zor zamanımda yanımda oldunbelki de gözbebeklerimden süzülen gözyaşlarını senin için akıttım mutluluktan güzelim gözyaşlarımseni seveceğim gözyaşlarımın ıslaklığındane edersin ne yaparsın aklımda olacaksın gece kabuslarda uyandığım zaman seni arayacağım uykularım tutmadığı zaman senin kollarını sarılacağım.

Hayalinde yasamayı dokunmadan sevmeyi bilmeden nefes almayı ve mutluluklarda ağlamayı ve vuslatın hüzünlerinde beklemeyi öğrendimher zaman seni bekleyeceğim kalbimde sevgilerin ve avuçlarımda sana hasretinde biriktirdiğim ıslak gözyaşlarım.

Artık seni severken dilim susuyor.Konuşan sadece kalbimKalbime bazen de gözyaşlarım eşlik ediyor.Sana olan sevdamı gözyaşlarımı süslüyorum:hasretine ise yarınlarda ansızın çıkıp gelecekmişsin gibi beklediğim umutlarımı ekliyorum.

Sana gözyaşlarımı hediye ediyorumSana hüzünlerimdeki en güzel mutluluklarımı hediye ediyorumAç avuçlarını sevdamın ıslak taneleri düşsün.Kitli gönül kapılarını arala yaralı kalbime

Sana ve senin yüreğine sığınıyorum karanlığı emziren gecelerde

Güneşimi kaybettim senin gülüşlerinde ısınabilir miyim? Karnım aç senin mutluluklarınla kalbimi doyursam kızar mısın?

Dudaklarımda ismin kalbimde sevgin gözlerimde ise hasretine dökülen sevgi daneleriYarın belki de uyanamayacağım yatağımdan.

Sana yazdığım son yazıdır belki de:Belki bugün Azrail bana ölüm davetiyesine sunacak.

Ve sakın unutma ismimi cismimi unut ama ne olur gözyaşlarımda büyüttüğüm sevdamı unutmaGidersem de kalbimi sana emanet ediyorum

Yarın belki de daha güzel olacakGözyaşlarımla ıslanan sevgim senin gülüşlerinle ısınacak.Güldüğünde ben senin tatlı tebessümlerindeki en güzel gülüş olacağımAğladığında ise toprağa hasret gözyaşın olacağım.

Bil ki sabah o saclarını delicesine esen bir rüzgar olursa ; sakın korkma O benim .Bu gece sana bir sevda kuşu yolluyorumSeni sevdiğimi kulaklarına fısıldayacaklar.

Gözyaşlarımı ise evindeki en güzel çiçeğin bulunduğu saksıya armağan edeceklerSeni seviyorum canım .Nedensiz sevmelerimdeki en büyük sevdamkalbim iki kişilik artık.Nefesim ise senin için.

Geri