Gözünüz aydın snoplar. Bir devir bitiyor.

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Çok değil bundan önce bundan 50 yıl önce, 100 yıl önce düşünürler, felsefe ehli, ilahiyat ehli, matematik kimya gibi branşlarda uzman kişiler büyük değer ve saygı duyulurdu. Günümüzde de olup olmadık insanlar, onları örnek göstererek onların saygınlığından istifade ederek yani saygınlık kazanmaya çalışıyor. Çok şükür ki artık böyle Tayyare sohbetlere girmeye gerek kalmadı. Ee ne de olsa büyük üstat Hz internet hayatımıza dahil oldu. Artık düşünmek için zaman kaybetmiyor Kısacası düşünmüyoruz bile.

Düşünmeye, çıkarım yapmaya, varsayım üretmeye ne gerek var tek duş hepsi çözülüyor nasıl olsa. Bu gidişle bundan yaklaşık 25-30 yıl sonra çocuklar diyeceklerdir ki ya bunlar ne kadar bakıyor insanlarmış iş olsun diye nelerle uğraşmışlar :) Yani bizi bizim mağara yerindeki insanların ne kadar cahil olduklarını çok basit şeyler bile düşünüp icat edilmediklerini düşündüğümüz gibi düşünecekler bizi.

Haha elimde fırsat varken buradan onlara bir göz kırpayım😉 Gençler ben bunları çok önceden görmüştüm Hani alkış Hani Alkış 🤣🤣🤣

Üşenmedim ve okudum. Evet yaptım
Bişey anlamadım aga

Geri