Göztepeli olmak ya da olmamak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
kdjd

biz kısık seslerin sesiyiz… evet sanırım 1 kişiyim, olsun.
1.ligde 11.yiz, herkes akıllı olsun. eyüpspor ligimizin lideriymiş, lefty beni nelerle uğraştırıyorsun… eyüpspor diye bir takım varmış, oki.
üç göbek göztepeliyiz, yapacak bir şey yok. dede mirası…
eyüpspor dikkat et hareketlerine

foruma olmak ya da olmamak başlıkları ile bir saldırı durumu söz konusu sanırım. tüm mesele olmak ya da olmamak mı ? peki olanı var olmayanı var ne yapacağız. hamlete döndü forum fvking serious ? to be or not to be.

not: takım tutmuyorum. çok mutluyum.

teksüt bandırmaspor diye bir takım duydun mu? heh pazar günü onunla karşı karşıya gelip berabere kalmışız…
Ben hangikredi Ümraniyesporu biliyorum skjj kuzenim gecen sene gs yensin diye bu maç için namaz kılmıştı..... duası da kesin şöyleydi "allahım nolur hangikredi ümraniyesporu yenelim" yani dua şansını bu yönde kullanmak ne bileyim sövmek istemiyorum............

Ben hangikredi Ümraniyesporu biliyorum skjj kuzenim gecen sene gs yensin diye bu maç için namaz kılmıştı..... duası da kesin şöyleydi "allahım nolur hangikredi ümraniyesporu yenelim" yani dua şansını bu yönde kullanmak ne bileyim sövmek istemiyorum............
buna sesli güldümmm:D

Eyüpspor ile birlikte Süper Lig’e yükseldik jfjd heheyyy. Eyüpspor dikkat et hareketlerine

Son 2 maçına tüm tuşlara bastığım halde 5 dakika içinde tükendiği için biletini alamadığım güzide İzmir takımı. Ama raconu öğrendim sezonda deneyeceğim alamazsam kulüp tesislerinin önünde passolig kartımı yakacağım. İşte o zaman gelsin kombineler, gitsin localar. Dayanamazlar verirler biliyorum.

her ne kadar İzmir'de kaf kaf 35,5'lu olsam da Göztepe'nin Süper lige gelmesine sevindim.Güzel İzmirimizin Süper ligde olması lazım her zaman.Sanırım bir diğer İzmir takımı Altay'da küme düşmüş oda ayrı bir ironi.

göztepeli kızları da üzmeyin

izmiriii bir kenaraaa bırak
istanbul göztepeyse pekk severimmm

Rengi sarı kırmızı olup da biraz şey olmayan bir takım var mı acaba?

Amatöre kadar düşüp ordan Aliağa ile isim değişikliği yaparak borçları hüpleterek illegal bir şekilde süperlig e dönen takım. Aslında şuan ki isimleri Ali Ağadır. Asıl Göztepe amatördedir.

Başarı için eğilip bükülmeyen dik duran Büyük Altay ve Karşıyaka ya selam olsun.

Geri