Göztepe taraftarının Altay kalecisine saldırması!

Konu sahibi son olarak 1026 gün önce görüldü
Skandal yaaa
Ne olabilir bu kadar. Allah şifa versin kaleciyee

Altay taraftarının attığı işâret fişeği sonucu maraton tribünde 2 Göztepe'li taraftar yaralanıyor ve bunun sonucunda ambulans giriyor.

İşâret fişeği atılan Göztepe tribünü:
FilfOs1XoAAtvMM.jpg

Daha sonra oyun durmuşken ve futbolcular olayları izlerken Göztepe'nin bir taraftarı Altay kalecisine korner direği ile arkadan saldırıyor. (Yukarıdaki videoda)

Polis ne yapıyor acaba bu maçta? Kıçı kırık amatör maçlarda Swat timiymiş gibi havalara giren çevik kuvvet polislerinin burda ne ile meşgul olduğunu merak ettim. Adam bir köşeden bayrağı söküp 50 metre koşuyor, koşabiliyor. Bu magandadan başlayarak sahanın güvenliğinden sorumlu kişilere kadar ciddi yaptırımlar uygulanması gerekir.

elini kolunu sallaya sallaya vurdu maçı izliyordum güvenlik zaafiyeti yine başgösterdi
göztepe'ye ibreti alem için çok ağır cezalar gelmeli

Fişek isabet edenlerden birisi ağır yaralı, aynı şekilde kalecide de kanama var, bu kadar kötü güvenlik görevlisi insanlar topluluğu olur mu ya, olaylı maç ve tansiyon yüksek ama ortada bir tane adam yok. 80 metre uzaktan adam geliyor ve saldırı yapıyor, herkes izliyor.
Ulan şu futbol fanatiği insanlardan nefret ediyorum, ülkede olan her şeye sessiz kalırlar ama konu futbol olunca hiçbir şey görmez gözleri.

Akşam üstü kupana dâhil edecektim bu maçı, iyi ki vazgeçmişim. İşin yoksa bekle dur.

Fişeğin atıldığı an:

Statta yapılan anonsa göre, maçın 22. dakikasından itibaren yaşanan olaylar nedeniyle maçın tatil edildiği, karşılaşmanın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlenecek ileri bir tarihte 20. dakikadan itibaren oynanacağı belirtildi. Tatil edilme kararının çıkmasının ardından stadın tahliyesine başlanırken, önce Göztepeli taraftarlar, ardından Altaylı taraftarlar stattan ayrılacak. (Fanatik)

altay başkanı hayatımıza kast edilen durumlar yaşadık canımız çok sıkkın demiş
kaleci ölse nolacaktı o direk darbesiyle nolcaktı kafasında açılma meydana gelmiş bilinci iyiymiş neyse ki

işaret fişeklerini ambulans şoförleri içeri sokmuş.

Eğlence bile kavgaya dönüşüyor. Nolucak böyle böyle? Ne kadar zamanda insan gibi yaşamayı öğrenirsiniz acaba?

Sözde Türkiye’nin en “medeni” ilinde yaşanan aslında buram buram Ortadoğulu olduklarını kabullenmesi gereken insanların görüntüsü. Öyle Anadolu insanına sövmekle medeni olunmuyor sayın İzmirliler. Alın medeniyet görüntülerinizle gurur duyun. Bir Trabzonludan, Konyalıdan farkınız yok. Trabzonspor Fenerbahçe maçında yaşanan olayların akabinde en çok sizlerin sesi çıkmıştı. Hiiç ama hiç farkınız yok işte, barbarsınız.

Türkiye’nin siyasetinden futboluna en büyük sorunudur holigazim. Tuttukları takım destekledikleri parti için anasını babasını keser bunlar. Şu görüntülere bak yazık günah

konudaki izmir düşmanlığı.dşfkjfg nys.... kaleciye sopa ile vurduğu videoya denk gelmiştim ilk olarak, canım acıdı izlerken. bu sabah da fişek yüzüne gelen taraftarı gördüm, inanılmaz kötü bir görüntüydü. taraflar en ağır şekilde cezaları ne ise çekmeliler ama bunun yanında bu güvenlik zaafiyetine sebep olan herkes de aynı şekilde cezalandırılmalı.

maçın sonrasında izmir sokaklarına taşmış kavga görüntülerde ambulansa binmeye çalışan taraftarı arkadan bıçaklamışlar

Geri