Gözlüğü başın üstüne takan tipler.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yabaninin baglamlarindan koparmadigi ender konulardan vol.1

ben gunes gozlugumu hep sac bandi niyetine kullaniyorum zaten :d

Benim de gafamın üstüne taktığım oluyor aksi halde bir yerlerde unutuyorum. Efet, böyle tipler de vardır…

gözlük zaten kafaya takmak için değil miydi ya…..

Kafam 60 beden olduğu için asla yapamıyorum.

Muhtemelen siz kafanın da bir bedeni olduğunu dahi bilmiyorsunuz tabii kafalarınız normal boyutlarda olduğu için.

1717047528024.jpeg
şu tip güneş gözlüğüyle yaptığınızda saçınızın içine eden eylem-çok kibar yazdım-… kemik güneş gözlükleriyle ise büyük konfor. tel gibi olanı kafama takamadığım için bazen yakama takıyorum, otoparkçı gibi oluyorum, kapri giymişim kadar kötü hissediyorum…

Ekli dosyayı görüntüle 98668
şu tip güneş gözlüğüyle yaptığınızda saçınızın içine eden eylem-çok kibar yazdım-… kemik güneş gözlükleriyle ise büyük konfor. tel gibi olanı kafama takamadığım için bazen yakama takıyorum, otoparkçı gibi oluyorum, kapri giymişim kadar kötü hissediyorum…
şuan kemik gözlüğümün sapı kırıldığından bununla idare ediyorum :( amaaa yanlışlıkla geçen gün saçıma doğru götürdümmmmm !
orada bırakmak zorunda kaldım:( ... indiremedim çünkü acaba neden:D

şuan kemik gözlüğümün sapı kırıldığından bununla idare ediyorum :( amaaa yanlışlıkla geçen gün saçıma doğru götürdümmmmm !
orada bırakmak zorunda kaldım:( ... indiremedim çünkü acaba neden:D
senin saçın kemik gözlüğün sapını bile kırarken ne cesaret bunu kafana taktın… o saçın içinde mandıra ligi takımlarının ülkelerinin çoğu yaşayabilir shsjjks. maşallah canım <3 yağları sadece önermiyor kullanıyorsun da BENİM AKSİNE.

senin saçın kemik gözlüğün sapını bile kırarken ne cesaret bunu kafana taktın… o saçın içinde mandıra ligi takımlarının ülkelerinin çoğu yaşayabilir shsjjks. maşallah canım <3 yağları sadece önermiyor kullanıyorsun da BENİM AKSİNE.
yanlışlıkla taktım işteee:(
Yağ önemliiiii çok önemli:=)

Geri