Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kim bu ender gına geldi haYabaninin baglamlarindan koparmadigi ender konulardan vol.1
şuan kemik gözlüğümün sapı kırıldığından bununla idare ediyorumEkli dosyayı görüntüle 98668
şu tip güneş gözlüğüyle yaptığınızda saçınızın içine eden eylem-çok kibar yazdım-… kemik güneş gözlükleriyle ise büyük konfor. tel gibi olanı kafama takamadığım için bazen yakama takıyorum, otoparkçı gibi oluyorum, kapri giymişim kadar kötü hissediyorum…
senin saçın kemik gözlüğün sapını bile kırarken ne cesaret bunu kafana taktın… o saçın içinde mandıra ligi takımlarının ülkelerinin çoğu yaşayabilir shsjjks. maşallah canım <3 yağları sadece önermiyor kullanıyorsun da BENİM AKSİNE.şuan kemik gözlüğümün sapı kırıldığından bununla idare ediyorumamaaa yanlışlıkla geçen gün saçıma doğru götürdümmmmm !
orada bırakmak zorunda kaldım... indiremedim çünkü acaba neden
![]()
yanlışlıkla taktım işteeesenin saçın kemik gözlüğün sapını bile kırarken ne cesaret bunu kafana taktın… o saçın içinde mandıra ligi takımlarının ülkelerinin çoğu yaşayabilir shsjjks. maşallah canım <3 yağları sadece önermiyor kullanıyorsun da BENİM AKSİNE.
Ben öyle takmış mıyım yaUff acayip gıcık kaparım görünce!tabi ki @İnanna hanım dışında,onun güler yüzlülüğü kapatıyor kusuru.
Ekli dosyayı görüntüle 98654
Vardı öyle bir kaç fotoğrafın.fotoğraf arşivine gir bak umarım yanılmamBen öyle takmış mıyım yanadir yaparım.