Gözlerinize inanmayacaksınız!..

Konu sahibi son olarak 1917 gün önce görüldü
Merhabalar, bugün yeni bir video yükledim. Sizlerden gelen yorumlara göre hareket etmeye çalışıyorum böylelikle kendimi bu konuda geliştiriyorum.

Peki bu video için bana ne önerirsiniz?

Bir hocamın önerisi ile Yaka mikrofonu aldım.

Bir hocamın önerisi ile süre konusunu kısalttım.

Sizlerin önerisi benim için önemli ve dikkate alıyorum.

fon müziğini düşük ses seviyesi girmiş olman olumlu.
video süresi çok uzun, bu formattaki videolarda gizlenmiş olanı bulmak için video durdurulabilir.
birçok şeyi hızlı tükettiğimiz için 5 dakikanın üzerindeki videolar izleme şevkini düşürüyor.
kanal formatını bilmiyorum ama eklediğin görselleri 15 saniyeden uzun barındırma telif yiyebilirsin.
ses kalitesine önem ver, görüntü kalitesi ve ışık düşük olsa dahi ses iyi olsun.
kanalımıza abone olun grafiği eklemende fayda var, bunu söylemeyince abone olmak izleyicinin aklına gelmiyor.

en önemlisi ise; izleyici ne istediğini bilmez ve seni yanlış yönlendirir. kendi özgün yayın akışını oluşturup sunman gerekir.
olumsuz yorumlara kulak asıp motivasyonunu düşürme, sattığın şovu bazıları alır bazıları almayıp karalar.

pc'nin donanımı yetiyorsa adobe premiere öğrenip kurgularını o program ile yap. youtube kanalın istediğini vermese dahi programı biliyor olmanın faydasını her zaman görürsün.

yolun ve bahtın açık olsun.

İnanmayacağız mı, inanamayacağız mı?

Geri