Gözleriniz hangi renk ?

Konu sahibi son olarak 1040 gün önce görüldü

Gözleriniz hangi renk ?

• Kullanılan toplam oy
    26
Gözleriniz hangi renk ?

Kahverengi
Ela
Mavi
Yeşil
Diğer ( Yorumda belirtiniz. ) Lensli gri falan :p​

Kahverengi. Siradan bi renk olabilir yesil giyinince yesil,mavi giyinince mavi olmayabilir.
Değişken degil oldugu gibi,göründüğü gibi net:liv:

Kırmızı, gözlerim genelde kan kırmızısı.

Anket seçeneğine kırmızı rengi eklemeyi unutmuşum umarım affedersin
8258186126f098a8851453ef34a93594.gif

:hıı:

Kahverengi. Siradan bi renk olabilir yesil giyinince yesil,mavi giyinince mavi olmayabilir.
Değişken degil oldugu gibi,göründüğü gibi net:liv:

Gözlerim yeşil olduğu için kötü hissettim bu yorumdan sonra. Net değiliz diye Allah bizim belamızı mı versin? :nee:

Başak hanim estg. oyle bela okumayin lutfen.
Renkli gozluler havali oluyor giyimine gore renk degistiriyorsa birde.
Bizimkiside fakir tesellisi oluyor efendim.

45-90 derece arası güneş vururken ela diğer koşullarda kahve

Anket seçeneğine kırmızı rengi eklemeyi unutmuşum umarım affedersin
8258186126f098a8851453ef34a93594.gif

:hıı:
Günümüz dünyası fantastik yaratıklarla dolu olduğu için efenime söyleyim vampiri, kurt adamı, şeytanıydı vs. onların renklerini de eklemeliydin pek tabi. Neyse güler yüzünün hatrına affettim.

Başak hanim estg. oyle bela okumayin lutfen.
Renkli gozluler havali oluyor giyimine gore renk degistiriyorsa birde.
Bizimkiside fakir tesellisi oluyor efendim.

Anna hanımefendiciğim; zat-ı şahsınızdan mütevellit şahsım onur sahibi olmuştur efenim çok sağolun lâkin kendinize haksızlık buyurmayınız istirham ederim

Bildiğin siyaha dönük koyu kahve. Güneşe doğru bakınca siyah. Aşağı bakınca siyah. Sağa doğru bakarsam biraz daha siyah.

Günümüz dünyası fantastik yaratıklarla dolu olduğu için efenime söyleyim vampiri, kurt adamı, şeytanıydı vs. onların renklerini de eklemeliydin pek tabi. Neyse güler yüzünün hatrına affettim.

Onlar için kırmızı göz düzeltici efektler var. edvırd aslında kahverengi gözlü, fotoğrafta kırmızı çıkıyor. Bu sırrı sana söylemediler mi? :nee:
Affetmenize çok sevindim efendimissss

Bildiğin siyaha dönük koyu kahve. Güneşe doğru bakınca siyah. Aşağı bakınca siyah. Sağa doğru bakarsam biraz daha siyah.

Cümlenin sonu "güneşe bakınca ela sana bakınca fena" olacak sandım bi' an. :şşkn:

Kahverengi, açık olanından.

Geri