Gözlerimden İstanbul...

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ben çok beğendim. Şehrin her yüzünden kesitler yakalanmış.

Yarışmaya kabul edilmeme hususunda da videonun belli yerlerine dalgalanan bayrak koysaymışsınız birincilik bile gelirmiş. Neyse.

Başarılarının artarak devamını dilerim kardeşimizin.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Ben çok beğendim. Şehrin her yüzünden kesitler yakalanmış.

Yarışmaya kabul edilmeme hususunda da videonun belli yerlerine dalgalanan bayrak koysaymışsınız birincilik bile gelirmiş. Neyse.

Başarılarının artarak devamını dilerim kardeşimizin.

Ahah yok bayrak meselesi değil dedikleri gibi daha çok bilgi istiyorlar video dönerken orada biri bir şey anlatması lazımdı.
Biz klip gibi daha güzel olacağını düşündük,olsun güzel bir iş çıktı bize göre,bu video sayesinde istediği staj yerini kazandı önemli olan bu ehe.

Ahah yok bayrak meselesi değil dedikleri gibi daha çok bilgi istiyorlar video dönerken orada biri bir şey anlatması lazımdı.
Biz klip gibi daha güzel olacağını düşündük,olsun güzel bir iş çıktı bize göre,bu video sayesinde istediği staj yerini kazandı önemli olan bu ehe.

Ahaha, maşallah o zaman.

• Beğen
O kadar güzel olmuş ki, senin sesin de benden daha cok yakışmış iyi ki hastaymışım :) Tütsü dumanlarını geriakışa almış ne hoş görünmüş, farklı perspektiflerden istanbul bu yaşta bir gözde çok güzel anlatılmış bence. Gamze 16 yaşına geldi mi ya benim gördüğüm kardeşin Gamze değil mi? 8yaşında falandı sanırım o zaman, yaşlanıyor muyuz Martı hanım ne :)
Gamze'yi yerime öp, tebrik ediyorum O'nu.

O kadar güzel olmuş ki, senin sesin de benden daha cok yakışmış iyi ki hastaymışım :) Tütsü dumanlarını geriakışa almış ne hoş görünmüş, farklı perspektiflerden istanbul bu yaşta bir gözde çok güzel anlatılmış bence. Gamze 16 yaşına geldi mi ya benim gördüğüm kardeşin Gamze değil mi? 8yaşında falandı sanırım o zaman, yaşlanıyor muyuz Martı hanım ne :)
Gamze'yi yerime öp, tebrik ediyorum O'nu.
Senin sesin gibi olamaz başka videolara artik ahaha.Yanına geldiğimde yanımdaki kuzenim leylaydi Maram. Ama gamze eminim seninle tanışsa cok iyi anlasirsiniz. Ve biz tanıştığımız zaman evet o yaslardaydi. Yaş konusunu açmayalım bence kötü hissediyorum kendimi yavrum ahaha

Gozlerinizden operim o halde. Cok guzel olmus canim mutlaka devami gelmeli. Alper bey sevmesin biz yeterince seviyoruz sehrimizi : )

Bu istanbul sevmemezliğini çıkıntılık vs olarak düşünmeyin. Ben daha sakin huzurlu yerleri seviyorum. Kendimi huzursuz hissediyorum o şehir de. Çok karmaşık ve keşmekeş geliyor bana bu yüzden sevemiyorum. Tarihi yerleri vs çok mükemmel onun dışında bir şey yok benim için.

Bu istanbul sevmemezliğini çıkıntılık vs olarak düşünmeyin. Ben daha sakin huzurlu yerleri seviyorum. Kendimi huzursuz hissediyorum o şehir de. Çok karmaşık ve keşmekeş geliyor bana bu yüzden sevemiyorum. Tarihi yerleri vs çok mükemmel onun dışında bir şey yok benim için.

Bilecik'e bekleriz sdfghjklş

Haritada bulamadım ama bir gün tabelasını gördüm 60 km diye. Hiç işim olmaz yolumu kaybetsem yine Bilecik'e denk gelmem asdfgfhjk

Bayılıyordu bilecikte size deli gibi yeşillikli sulu yer arıyorsunuz ama içmeye gezmeye burada her yer öyle.............. :Ak027r:

Bayılıyordu bilecikte size deli gibi yeşillikli sulu yer arıyorsunuz ama içmeye gezmeye burada her yer öyle.............. :Ak027r:

İzmirde su aramak? Her yer su her yer rakı ve ege yeşillikleri hanımefendi burada! sizin olsun geri kalanlar !

Tebrik ederim, eline sağlık.

• Beğen
Geri