Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Göz önünde yapılan yardımları nasıl yorumluyorsunuz?
güzel bir yerlerde güzelce yazmışlardı nerde bende o yazı düzeni de
Hiçbir beklentin yokken bir iyilik yapma isteği düşebilmeli içine
saf bunu yakalayabiliyorsan içinde
bence çok çok iyi
tabi bu yazdıklarım konuyla azcık kopuk gibi oldu
Egoları yüksek samimiyetsizler yapar bunu genelde.
Ne demişler; sağ elin verdiğini sol elin duymamalı.
Yardımız gizlisi makbuldür. Ne demeye göze sokup insanı mahcup eder, rencide edersin.
herkes kınamış ,herkes kötü tarafından düşünerek kınamış. ama birde şöyle düşünmeli göz önünde yapılıp insanları bu yöne teşfik edenlere ne diyecez, ilham verici yardımlara , yardım sonrası yardıma muhtaç insanın yüzündeki gülüşü göstermek ve insanları vicdanlarını sorgulamaya itmek yanlış mı?
Ne yapsınlar yaşlı teyzeyi montlarının altına gizleyip öyle mi geçirsinler karşıdan karşıya :T:
Şaka bi' yana sevgili Levent'e katılıyorum.
Gösteriş için yapılan iyilikler egolarının sponsorudur zaten.
Örnek olsun diye yapılanlar vardır.
Yapılıp denize atılanlar vardır.
Kimsenin gerçekliğini mimiklerinden anlayamayız zannımca.
Göz önünde kalmak için yapılan iyiliklerdir, gurur kırıcıdır, yardım yapılan kişiyi incitir.Eğer gösteriş için yapılıyorsa , ama birilerine örnek olmak için o kişinin yardıma ihtiyacı olduğunu duyurmak için yapılıyorsa anlayışla karşılanabilir.
Bazı yardımların emsal teşkil etmesi adına paylaşılmasını doğru bulsam da bu yardımın kimlere yapıldığı gizli tutulmalıdır.
Yaptığı yardım ve bağışlarla övünen insanları ise samimi bulmuyor, şov peşinde olduğunu düşünüyorum.
yapın yaptırın. birilerinin gözüne sokmak amacıyla değil tabii bişeylere sizlerin sayesinde vesile olanların sayısı artsın diye. ben insana değil de hayvana yapıyorum ne yaparsam göstermekten de çekinmem görülsün yapılsın fazlası göz çıkarmaz. hep daha fazlasını hak ediyorlar çünkü minik yavruşlarımmm her şeyin en güzellerine layıklarrr ağızlarını burunlarını yediklerimmm