Gosteris budalasi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Sanal ortamlarda sikca denk geldigim durum. Kadin'a kocasi incelik yapip cicek almis. Kadin yemiyor icmiyor, hemen bos bir mucevher kutusu bulup foto cekip facebook'ta paylasiyor. Ya da dogum gununde sevgilisi ayakkabi almis. Yemek masasinin ustunde pasta ile birlikte ayakkabilari da koymus. Cok guzel hareket bunlar :asd:

Benim bir tane arkadaşım var. Arkadaş dediysem liseden, mecburi yani. :D Burada bilindik, maddi durumu iyi bir aileden biriyle evlendi. Sabahtan akşama kadar çocuklarıyla ve kocasıyla ne yaptıysa boy boy görüyoz. Hiç evine gitmedim ama banyosuna yeni aldığı havluyu görsem şıp diye tanırım o derece. : )

Instagrama yemek atanlara deli oluyorum.

Benimde liseden bi arkdsm var mezarlikta bildirim yapmış yaaa o derece şjkdldj komediler

İnstagramda çok fazla var bu. Yaptığı yemeklerden alış verişine kadar her şeyi paylaşıyorlar.

eskiden deli gibi alışveriş ederdik, şimdi de deli gibi paylaşım yapıyoruz. ne aldığımızın önemi yoktu, ne paylaştığımızın da çok önemi yok bence.

Hepimiz biraz gösteriş yaparız ama bazıları bizden biraz fazla yapıyor haklısınız : )

Utanarak söylüyorum bu kesinlikle benim yengem aşkımın yılbaşı hediyesi diye iphone 6s'inin fotoğrafını çekip koymuş en son :T: bi de boynerin aynasında fotoğraf çekinip boyner çalışmıyor aynaları çok pis yazmış :asd: bana kalsa yapma böyle görgüsüzlük diyeceğim ama işte :T:

Sevgilisi hediye almayanın , hayatı onlar kadar renkli olmayanların çemkirdiği yer burası mı arkadaşlar ?

Karısına en son model jeep alıp sonra da iş amaçlı diye sevgilisi ile tatile gidenleri bilirim fakat kadın da sağda solda eşinin kendine duyduğu sevginin ölçüsü olarak, hediye edilen arabası ile övünüp fotoğraflar paylaşır.:)
Tuhaf bir dünya...

Geri