Gösteripte Vermeyen

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
reelini bir kenara bırakıyorum da sanalda bunlar mevcut
arkaplan erkek delileridir bunlar belirtmemeye çalışırlar kendilerini ağırdan satarlar
lakin iç dünyasına girdiğinizde anlarsınız
tecrübeyle sabittir efendim.

Bana göre en iğrenç, en kaba sıfat

Hayatta kime nasıl yaklaşır ne niyetle bakarsan hayat da sana öyle bakıyor. Ya almasını bileceksin ya da çamur atmayacaksın..

Forumda , sanalda , reel de gösterip de çeken çirkin tabirle vermeyen kimse olmadı çünkü ben o gözle bakmam insana , karşıya verdiğin tavırla insanlar sana döner gibi şeyler işte..

Kimseye dokundurmadan içimden geçenleri karaladım çıktım ;)

Gösteriyorsan vereceksinde o kadar!

Kardeşim soruları cevaplasana. Halkın hakkında merak ettiği sualler var.

Adam gibi soru sorun kardeşim yok en sevdiğim renk yok akşam ne yemişim tuvalette hangi şarkıyı söylüyor muşum 42 yaşında adamım ben

Son düzenleme:
gösterirsem
veririm gibime geliyor

Jesse James isminizi cok duyduk forumsalda bayagi unluydunuz sanirim. Hos geldiniz oncelikle.
Simdi benim merak ettigim bir sey var samimi ve durust sekilde yanitlayacaginizi umuyorum :)

Bu konuyu acarken basligi ne niyetle yazdiniz?
Icerige baska seyler yazmak istediniz de tepkilerden cekindiginiz icin mi o sekilde yazdiniz?
Ve konularinizi kontrol ettigim vakit kadinlarla ilgili cok konuya denk geldim. Kadinlardan cok mu cektiniz ne yapti bu kadinlar size :)

Yanlis anlamayacaginizi umarak direkt size sormak istedim.

Jesse James isminizi cok duyduk forumsalda bayagi unluydunuz sanirim. Hos geldiniz oncelikle.
Simdi benim merak ettigim bir sey var samimi ve durust sekilde yanitlayacaginizi umuyorum :)

Bu konuyu acarken basligi ne niyetle yazdiniz?
Icerige baska seyler yazmak istediniz de tepkilerden cekindiginiz icin mi o sekilde yazdiniz?
Ve konularinizi kontrol ettigim vakit kadinlarla ilgili cok konuya denk geldim. Kadinlardan cok mu cektiniz ne yapti bu kadinlar size :)

Yanlis anlamayacaginizi umarak direkt size sormak istedim.
Merhaba Zeytin
Açtığım başlıkların çoğu geyik, sohbet, forumu hareketlendirme, ve eğlence amaçlı idi. Oggynin aksine Kadınları çok severim asdfs. Baş tacıdır, cennetin üstünde onların ayakları vardır. Hiçbir kastim yoktur. Kadınsız bir yaşam, peyniri olmayan zeytine benzer. Yani konu çok tatlı ben napıyım .p

Şimdi soru sırası bende.
Siyah zeytin mi, Yeşil zeytin mi ? :emodayi:

Merhaba Zeytin
Açtığım başlıkların çoğu geyik, sohbet, forumu hareketlendirme, ve eğlence amaçlı idi. Oggynin aksine Kadınları çok severim asdfs. Baş tacıdır, cennetin üstünde onların ayakları vardır. Hiçbir kastim yoktur. Kadınsız bir yaşam, peyniri olmayan zeytine benzer. Yani konu çok tatlı ben napıyım .p

Şimdi soru sırası bende.
Siyah zeytin mi, Yeşil zeytin mi ? :emodayi:

Anladim jesse bey cevabiniz icin tesekkur ederim.
Siyah efendim :)

Göz etme denir buna.

Geri