Arkadaslar masaüstündeki görünmeyen klasörleri nasıl silebilirim? Bilgisi olan yardimci olabilir mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
masaüstünde görünmeyen derken ? program ekle kaldırdanmı silemiyorsun
Masaüstünde görünmeyen klasör derken ? Tam olarak yapmak istediğin nedir ?
Klasör seçeneklerinden gizli klasörleri göster, sonra silersin tek tek.
windows gezgini / düzenle / klasör ve arama seçeneklerine gir çıkan pencerede "gizli dosya ve klasörleri göstere tıkla gözükür
ama masaüstünde simgesi kaybolmuş bir program sistemde yüklü gözüküosa muhtemelen dosyaları silindiğinden kaldırılamıodur bunun içinse program gerekir.. clean master diye bi program
Görünmez olduklarının farkındasın da nasıl silineceklerini mi araştırıyorsun?
@Umay masaüstünde boş bir yere sağ tıkla görünümden klavuz çizgisine hizalaya tıkla sağda solda görünmeyenleri toplar bir köşeye.
Görünmeyen derken gizli klasör demek istemedim. Başlığı da değişmişler bak hemen ehehe =) Göremiyorum yani söyle anlatayım. Ben tüm resimleri ve bir kac klasoru telefonuma aktarmak için copy yaptım ama yanlışlıkla masaüstüne kopyaladim. Gorebildiklerimi sildim lakin masaüstü gördüğümden ibaret değilmiş. =) Foruma avatar için fotoğraf yüklerken masaüstünde bir sürü resim ve klasör gözüküyor =/
Ben bunları nasıl silecegim? ??
olmazsa aynı yerden otomatik düzenlemeyi de dene. ikisinden birini dene. Benim masaüstünde bir düzen olduğu için deneyemiyorum. İkisinden biri sorununu halleder.
Görünmüyorsa neden silinmek isteniyor diye sorasım geldi.