Görünmez klasoru silme

Konu sahibi son olarak 1409 gün önce görüldü
Arkadaslar masaüstündeki görünmeyen klasörleri nasıl silebilirim? Bilgisi olan yardimci olabilir mi?

masaüstünde görünmeyen derken ? program ekle kaldırdanmı silemiyorsun

Masaüstünde görünmeyen klasör derken ? Tam olarak yapmak istediğin nedir ?

Klasör seçeneklerinden gizli klasörleri göster, sonra silersin tek tek.

Görünmez olduklarının farkındasın da nasıl silineceklerini mi araştırıyorsun?

windows gezgini / düzenle / klasör ve arama seçeneklerine gir çıkan pencerede "gizli dosya ve klasörleri göstere tıkla gözükür

ama masaüstünde simgesi kaybolmuş bir program sistemde yüklü gözüküosa muhtemelen dosyaları silindiğinden kaldırılamıodur bunun içinse program gerekir.. clean master diye bi program

masaüstünde görünmeyen derken ? program ekle kaldırdanmı silemiyorsun

Masaüstünde görünmeyen klasör derken ? Tam olarak yapmak istediğin nedir ?

Klasör seçeneklerinden gizli klasörleri göster, sonra silersin tek tek.

windows gezgini / düzenle / klasör ve arama seçeneklerine gir çıkan pencerede "gizli dosya ve klasörleri göstere tıkla gözükür

ama masaüstünde simgesi kaybolmuş bir program sistemde yüklü gözüküosa muhtemelen dosyaları silindiğinden kaldırılamıodur bunun içinse program gerekir.. clean master diye bi program

Görünmeyen derken gizli klasör demek istemedim. Başlığı da değişmişler bak hemen ehehe =) Göremiyorum yani söyle anlatayım. Ben tüm resimleri ve bir kac klasoru telefonuma aktarmak için copy yaptım ama yanlışlıkla masaüstüne kopyaladim. Gorebildiklerimi sildim lakin masaüstü gördüğümden ibaret değilmiş. =) Foruma avatar için fotoğraf yüklerken masaüstünde bir sürü resim ve klasör gözüküyor =/
Ben bunları nasıl silecegim? ??

@Umay masaüstünde boş bir yere sağ tıkla görünümden klavuz çizgisine hizalaya tıkla sağda solda görünmeyenleri toplar bir köşeye.

olmazsa aynı yerden otomatik düzenlemeyi de dene. ikisinden birini dene. Benim masaüstünde bir düzen olduğu için deneyemiyorum. İkisinden biri sorununu halleder.

Görünmeyen derken gizli klasör demek istemedim. Başlığı da değişmişler bak hemen ehehe =) Göremiyorum yani söyle anlatayım. Ben tüm resimleri ve bir kac klasoru telefonuma aktarmak için copy yaptım ama yanlışlıkla masaüstüne kopyaladim. Gorebildiklerimi sildim lakin masaüstü gördüğümden ibaret değilmiş. =) Foruma avatar için fotoğraf yüklerken masaüstünde bir sürü resim ve klasör gözüküyor =/
Ben bunları nasıl silecegim? ??

ekran resmi atarmısın yüklerken resim seçmen için açılan pencereyle birlikte ? soldan masaüstüne bak kısmını seçmemiş olabilirmisin masaüstüne klasör gizleyemessin

olmazsa aynı yerden otomatik düzenlemeyi de dene. ikisinden birini dene. Benim masaüstünde bir düzen olduğu için deneyemiyorum. İkisinden biri sorununu halleder.

Tamamdır oldu çok teşekkür ederim. :)
Bu kadar basitmiymiş ya ayyy ayy ne cahilim.

Görünmüyorsa neden silinmek isteniyor diye sorasım geldi.

Geri