Görümcemin Görgüsüzlükleri

Konu sahibi son olarak 134 gün önce görüldü
Ne hayatlaaar ne hayatlar arkadaşlar :D
Ben böyle yılan bir görümce görmedim. Gidip görümcemi öpmek istiyorum. çjfdçdskbs

Dinlemeye devam edecegim suan 6. dakikasindayim ama sunu soylemek istedim; simdi en yakin arkadasim dediginiz kisiyi abinizle gorebiliyor musunuz? Ben gormek istemezdim ya. Sahsen ben de arkadasimin abisiyle kendimi dusunemezdim. Boyle bir ise girince iliskiniz zaten bozulacak ve arkadasliginiz farkli olacak veya sonlanacak. Birde "gorumce"/"kizin yakin arkadasi", abisinin ve arkadasinin gorustugunu bilmiyordu. Saklamislar. Yani abin ve en yakin arkadasin bunu sana anlatmamis. Guvendigin ve onemsedigin insanlar bunlar. Tabi sinir bozucu olur ve kirilirsin. Bundan dolayi da kin duygusu artar. Sonra kiskanclik krizleri baslar. Duygularini kontrol altina alabilen insan, olgunca mesafesini korumaya karar veren ve hissettiklerini acikca abisine ve en yakin arkadasim dedigi kisiye anlatsaydi, bunca psiko duygulari yasamazdi. Abisinin ve arkadasinin dusuncesizligi de var bu durumda.

Neyse dinlemeye devam :emoji_zipper_mouth:

Bu açıdan hiç bakmamıştım bak, abimle en yakın arkadaşımı düşünemedim şu an yan yana. skdçjfdkç

Elbette kıskanabilir, iki sevdiği insanı paylaşmak istemeyebilir ama bu çok farklı bir boyut..

Benim görümcem yok, ödünç görümce alabilir miyim?

Herseyi dinledim ve bunlarin hepsi fena ya. Bir kisi degil sadece. Gorumcenin psikolojik sorunlari var (evet korkunc) + sosyal medya kulturu. Bu itirafi yollayan kisi de fena bence. Zevk aliyor gibi bu durumdan. Goruyorsun gorumcenin sorunlari oldugunu ve kafasinin yerinde olmadigini, ne diye insta sayfasina kadar yolluyorsun itiraf kanal sahibine? Kendi kimligini gosterirsen goster, ama baskasinin haberi olmadan onun kimligini ve hakkinda pekte olumlu olmayan dusuncelerini boyle genel ortamda duyurmak.. Cok yanlis ya. Bizler gormedik tabi, ama kanal sahibinin gormesi yeterliydi. Ucuz hareket. Sadece gorumceyi anlatmis, ama bir donup kendisine de kocasina da baksin. Eminim ordan da biseler cikar. Ben hepsinden igrendim

Hayııır, benim görümcem değil. Konu girişine hiç mi bakmıyorsun sdkjfsjdkf Youtubeda denk gelmiştim. Şoklar içinde dinledim...
konu başlığına aldandım :(
birinci tekil kişi iyelik ekini kullanmışsın adhakljdhas

Bu açıdan hiç bakmamıştım bak, abimle en yakın arkadaşımı düşünemedim şu an yan yana. skdçjfdkç

Elbette kıskanabilir, iki sevdiği insanı paylaşmak istemeyebilir ama bu çok farklı bir boyut..
Ya diyelim ki en yakin arkadasin sana bu durumu anlatmamis, aldatilmis hissederdim. Abim bu durumu bana anlatmamis, oysa biliyor en yakin arkadasim oldugunu, burda da aldatilmis hissederdim. Asil onlarin dusunmesi gerek. Basindan beri acikca belirtiyorlarsa ve saklamiyorlarsa, farkli. Oyle kabullenebiliyorsun. Ama bi hakikat var, arkadasinizla iliskiniz degisecek 100000%. Arkadasiniz da bunu biliyor ve goze almis.

Uf birde bizim kulturde konusmayip konusmayip, ice atilip, psiko sorunlar ve kiskanclik krizleri disa vuruyor. Hic ugrasilacak seyler degil valla aman uzak olsun AMIN :d

Ya diyelim ki en yakin arkadasin sana bu durumu anlatmamis, aldatilmis hissederdim. Abim bu durumu bana anlatmamis, oysa biliyor en yakin arkadasim oldugunu, burda da aldatilmis hissederdim. Asil onlarin dusunmesi gerek. Basindan beri acikca belirtiyorlarsa ve saklamiyorlarsa, farkli. Oyle kabullenebiliyorsun. Ama bi hakikat var, arkadasinizla iliskiniz degisecek 100000%. Arkadasiniz da bunu biliyor ve goze almis.

Uf birde bizim kulturde konusmayip konusmayip, ice atilip, psiko sorunlar ve kiskanclik krizleri disa vuruyor. Hic ugrasilacak seyler degil valla aman uzak olsun AMIN :d
Bu konuda haklısın. Bir de kızlar arkadaşlarıyla konuşur böyle şeyleri yaa. Hatta arkadaşı aracılığıyla erkek arkadaşını kontrol eder falan :d

Görümcenin psikolojik sorunları olduğu ortada. İtirafçı baştan beri söylemiş aslında eşine ve eşinin ailesine.
Bir de ben bunları paylaştığı için kızamadım vallahi. İnsanlar böyle enteresan şeyler yaşadığında anlatma ihtiyacı duyar, onaylanmak ister.

O değil de bir sürü ürün alıp, bunlarla fotoğraf çekip paylaştıktan sonra ürünleri iade etmek ve sonrasında yenilerini almak kimin aklına gelir. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ki benim kjsfkdsjbf

konu başlığına aldandım :(
birinci tekil kişi iyelik ekini kullanmışsın adhakljdhas
Videonun adı bu diye şeyettim :d

Bu konuda haklısın. Bir de kızlar arkadaşlarıyla konuşur böyle şeyleri yaa. Hatta arkadaşı aracılığıyla erkek arkadaşını kontrol eder falan :d

Görümcenin psikolojik sorunları olduğu ortada. İtirafçı baştan beri söylemiş aslında eşine ve eşinin ailesine.
Bir de ben bunları paylaştığı için kızamadım vallahi. İnsanlar böyle enteresan şeyler yaşadığında anlatma ihtiyacı duyar, onaylanmak ister.

O değil de bir sürü ürün alıp, bunlarla fotoğraf çekip paylaştıktan sonra ürünleri iade etmek ve sonrasında yenilerini almak kimin aklına gelir. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ki benim kjsfkdsjbf

Videonun adı bu diye şeyettim :d

Itirafci zaten ailenin gelini. Yeni gelin gelmis gorumcesinin psikolojik sorunlari oldugunu soyluyor aileye. Kim takar bunu? Ustelik en yakin arkadasiydi ve ailesi buyuk ihtimalle kirgin oldugunu biliyor bu durumdan. Tabi dikkate almazlar onun dedigini. Esine soylese (soylemis), esi de ailesiyle bu durumlari konussa falan filan. Ya okadar cok davranis hatalari var ki, nerden baksan toplanilmiyo :d

Ben cok ayip buldum gorumcesinin insta sayfasini paylasmasini kanal sahibiyle. Kendi yasadiklarini, hissettiklerini anlat, ama isim-sosyal medya vermesine gerek yoktu. Bu arada baya itiraflar varmis bu kanalda insanlar neler yasiyo ya

Geri