Görümce olmak için doğmuş 3 kadın burcu

Konu sahibi son olarak 1198 gün önce görüldü
Her burcun kendine özgü huyları vardır. Kimi burçlar bazı karakterlere bürünmeye yatkındırlar. Peki görümce olmak için doğmuş 3 kadın burcu hangisi? İşte yanıtı...

GÖRÜMCE OLMAK İÇİN DOĞMUŞ 3 KADIN BURCU

İKİZLER
: Konuşkan ve muzip İkizlerden çok iyi görümce olur. Gürültü İkizlerin hayat tarzıdır. Ancak İkizlerin yanında her şeyi konuşmayın.

ASLAN: Aslanlar fenadır. Ne kendilerini ne korudukları insanı ezdirmezler. Aslanlardan iyi görümce olur.

KOVA: Hayal gücü yüksek Kova burçları konuşkandırlar. Sohbete bayılırlar. Kova burcuna güven ama fazla da sırtını yaslama.

İkizler ve terazi ile altın bulsam bölüşmem, hepsini onlara veririm. Yeter ki benden uzak dursunlar..

yaylar, oğlaklar ve aslanlardan şu kadar görümce olmaz. yayların dikkatı dağınık ve hafızası zayıf, oğlak dengeli ve mantıklı-görece duygusallıktan uzak-, aslan da en çok kendisiyle ilgili.

Son düzenleme:
Ne fenalığımı görmüşşş..d
Konunun gelin versiyonunu da bekliyorum sevgili Sanem.f

Bak mesela ablam evli olduğu için bir kat dışarda onun için.. Ben evin içerisindeyim daha samimi olacakken zıt düşüyoruz.((

Bak mesela ablam evli olduğu için bir kat dışarda onun için.. Ben evin içerisindeyim daha samimi olacakken zıt düşüyoruz.((
Çok fazla karışıyor musun geline, hiç yaptıklarını anlatıyor musun abine veya annene hem şu da var uzak olan biraz daha sevilir genel olarak

Yoo neden karışayım. Onun evi ayrı benim yolum ayrı..Annem asla karışmadı gelinim demedi kızım dedi…Erkek kardeşim aradaki köprüyü sağlayamadı hepsi bu..

Valla kova cok dogru.

İkizler şizokrendir, görümce olmalarına greek yok. Greek olursa bir uzo içebiliriz ama.

Görümce Emel, görümce Emel
aynı anda utanmadan
hem çirkin him fitnedan
yazdım seni görümce Emel

Teoman'ın 2001 yılındaki albümü ve çıkış şarkısın olan Görümce Emel'den de anlayacağımız gibi, görümceler yılandır, fitnecidir, sadece abisinin hatrına tahammül edilir, hele ki ikizler, işte yay görümcesi filan, bunlara selam dahi verilmez.

ASLAN: Aslanlar fenadır. Ne kendilerini ne korudukları insanı ezdirmezler. Aslanlardan iyi görümce olur.

işte o kadar hım sadece iyi görümce değil her şeyin en iyisi olurum :))

hee kadınıymış @İnanna hanım bu ne biçim konu lütfen kaldırtın :D

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri