Görseldeki İşlemi Çöz - 3

• Kullanıcı Rose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 1219 gün önce görüldü
Ben Sade'yi tebrik eder kaçarım.
Ne işim var benim zekayla ilgili konularda. :28:

Sirius'un matematik hocasıyla benimki aynıydı.

O nasıl 6 ya 8 gibi altı mı olur :D
Son işlemdeki sorulan soruda ortadakini ben sekiz aldım :d ama dudak payı bırakmışlar Nicomedia

Hadi bunu da kabul etmiş olalım haklısın 7 de olabilir 6 da
iki cevapta doğru diyelim en iyisi dostluk kazansın :p

Bence soru hatalı. Bunu saymıyoruz. Benim olmayanı kimseye yar etmem. :D

Bence soru hatalı. Bunu saymıyoruz. Benim olmayanı kimseye yar etmem. :D

Bizzat kendim çayla bardak oranıyla hesapladım :p
6 da olabilir 7 de tamam kabul ettik işte senide tebrik ediyoruz 30 ve 26 doğru cevaplar :d gönlün olsun

Bizzat kendim çayla bardak oranıyla hesapladım :p
6 da olabilir 7 de tamam kabul ettik işte senide tebrik ediyoruz 30 ve 26 doğru cevaplar :d gönlün olsun

Teşekkür ederim. Burada yine elektrikler gitti. Şartlar eşit değil. Aslında bahane değil tabi de sorunun boşluğunu buldum :D

Teşekkür ederim. Burada yine elektrikler gitti. Şartlar eşit değil. Aslında bahane değil tabi de sorunun boşluğunu buldum :D

Hahaha :dd bırak bu işleri bence yat uyu yarın ayık kafayla gel Sade nin olmadığı bir vakit açarım cevaplarsın inat ettim çözdürecem sana bir soru :dd

Hahaha :dd bırak bu işleri bence yat uyu yarın ayık kafayla gel Sade nin olmadığı bir vakit açarım cevaplarsın inat ettim çözdürecem sana bir soru :dd

Oradaki 6, 7 olabilir. Sade de maşallah pek sade değilmiş. Bu, sade haliyse yandık :D Ayrıca korkmadım. Misafirin var. Yoksa devam derdim... Gerçi çok içtim, haklısın ve sade olmadan oynamam :D

Oradaki 6, 7 olabilir. Sade de maşallah pek sade değilmiş. Bu, sade haliyse yandık :D Ayrıca korkmadım. Misafirin var. Yoksa devam derdim... Gerçi çok içtim, haklısın ve sade olmadan oynamam :D

Gelsin mi yenisi istiyor musunuz :d

Geri