Görsel mi, dokunsal mı yoksa işitsel misiniz?

Konu sahibi son olarak 1061 gün önce görüldü
Görselle işitseli anladık da nedir bu dokunsal ;d

Hani bu meyveleri sebzeleri falan anlamak için dokunuyoruz ya onun gibi bir şey düşünün lütfen.

Görsellik olarak bize güzel gelene meylimiz hep var, oldu, olacak. Sesi de mühim tabi hatta çok mühim baya mühim. :)

Görsel ve işitsel öğrenmeye yatkınım çünkü dokunsallar yavaş hareket ederler ki ben tez canlıyım.:)

Yazgı hanım karpuzun kıçına vurmadan alınmaz. İyi mi yoksa kötü mü dokunarak anlarsın.

Durum mekan zaman nesne ve kısıye göre farklılık gösteririr
Tek duyudan yana değilim

Dokunduğumu görmeyi, gördüğümü de işitmeyi tercih ederim. Çok yönlüyüm.

Gıybetselim.
Gıybetin, kaosun, entrikanın her türlüsünü her şekilde anlayabilirim.
Gıybetcell

Duygusalım sanırım. Her türlü duyguyu anında anlar tepki veririm. Acıya dayanamıyorun biri dertliyse hemen kurcalarım
Geçenler de bir video izledim köpek insanların ilgisini çekmeye çalışıyor paçalarına yapışıyor önüne gelen herkese peşinden gelmeleri için
Bir şeyler yapıyor en son köpeği polis mi belediye mi ne vuruyor köpek ölüyor yakınlarından bir bebek ağlama sesi geliyor
Meğerse zalım anası bebeği bırakıp kaçmış köpekte bebek bulunsun diye insanları çekiyor muş .

Geçenlere bundan etkilenip köpeğin birinin peşine takıldım bişey mi anlatmaya çalışıyor diye Bandırmanın çıkışına kadar gitmişiz az daha otogarda otobüse atlayıp
Şehir değişecektim. Bu da böyle bir anımdır.

[ARGO]
anQgWz.jpg
[/ARGO]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dili de unutmuşlar, beş duyu organı var.

Sesim hasta olunca kargaya benziyor
Zaten görsel olarakda çirkinim
Kavunun dibini koklayarak alırım ama

Ben daha çok ellemeli filan. Biraz erotik 1 olgu diyebiliriz.

Geri