-
-
-
-
Fenerbahçe, 29 Temmuz Çarşamba günü Polonya'da oynanacak rövanş maçı öncesinde tek gol ile avantaj elde etmiş oldu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Transfer döneminde maça çıkmak zorunda olmak zaten çok büyük problem yaratıyor.Bu turu geçse de , sonraki turda elenirler bu futbolla olmaz
Daha iyi olur sizin için Cl ye gitseniz elek ederler Avrupa Ligi'nde en azından çeyrek final falan görürsünüzTransfer döneminde maça çıkmak zorunda olmak zaten çok büyük problem yaratıyor.
Bir sonraki maçlar düşündürüyor.fenerbahçe bu takımları çok rahat geçer ya.
geçmek zorunda. şu takımlar oyun olarak bile fenerbahçe tarafından ezilmeli.
hiç düşünecek bir şey yok.Bir sonraki maçlar düşündürüyor.
Dilerim öyle olur ancak ben o kadar umutlu değilim.hiç düşünecek bir şey yok.
strum grazı da çok rahat eler fenerbahçe.
geçen üç seneden sonra sizi fenerbahçe konusunda baya umutsuz gördüm.Dilerim öyle olur ancak ben o kadar umutlu değilim.
Elimizdeki kadro iyi de olsa ne yazık ki her maç büyük hayal kırıklıkları yaşadık. Bu sezon ne değişir bilemiyorum ancak bu kez de Kartal yüzünden umutsuzum. Lig maçlarında başarılı olsa da Avrupa maçlarında iyi değildi.geçen üç seneden sonra sizi fenerbahçe konusunda baya umutsuz gördüm.
üzüldüm. geçecek inş.
İstemezük@ibadeath @leavemealone Şampiyonlar Ligi'ne gelmemizi istemiyor musunuz? Birbirimize destek olurduk.![]()
O zaman geliyoruz! Bekleyin bizi!!!İstemezük
o zaman şükretmeniz için bir neden sunayım.Elimizdeki kadro iyi de olsa ne yazık ki her maç büyük hayal kırıklıkları yaşadık. Bu sezon ne değişir bilemiyorum ancak bu kez de Kartal yüzünden umutsuzum. Lig maçlarında başarılı olsa da Avrupa maçlarında iyi değildi.
Haklısın, buna da şükür.o zaman şükretmeniz için bir neden sunayım.
iyi ki başınızda sergen yok ya sergen olsaydı?