Gören bakakalıyor! Yıkadıkları halılara şiir okuyup onlarla sohbet ediyorlar

Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü
Ankara'da yaşayan halı yıkamacı kardeşler Ferdi Yüksek ve Taşkın Yüksek, yaptıkları işe duygu katmayı biraz fazla abartmış olacaklar ki, sosyal medyada yıllar sonra yeniden gündem oldular... Gelin, yıkadıkları halılara şiirler okuyan ve onlara ''Sen insansın'' diye haykıran bu iki çılgın esnafla tanışalım!

goren-bakakaliyor-yikadiklari-halilara-siir-715951_190_12_b.jpg

Ankara'da yaşayan Ferdi ve Taşkın Yüksek kardeşler, kendilerini dünyanın en duygusal halı yıkamacıları olarak tanımlıyor.

goren-bakakaliyor-yikadiklari-halilara-siir-715951_8629_2_b.jpg

Haklarında birçok haber ve belgesel mevcut olan iki kardeş, yıkadıkları halıların bir ruhu olduğuna ve hatta insan olduklarına inanıyor

goren-bakakaliyor-yikadiklari-halilara-siir-715951_3248_4_b.jpg

Öyle ki, halılara kuruma aşamasında düpedüz, ''Sen insansın!'' diye haykırıyorlar.

goren-bakakaliyor-yikadiklari-halilara-siir-715951_2159_6_b.jpg

Zaman zamansa keyiften dört köşe olup halılarla kanat çırpıyorlar. İsimleri de var: Halıcıl kuşu...

goren-bakakaliyor-yikadiklari-halilara-siir-715951_4186_14_b.jpg

Halılarını onlara teslim eden müşterilerinin gözlerinin arkada kalmaması için her şeyi yapıyorlar. Halılara bir insan muamelesi yapıp koltuğa oturtmak gibi...

Yalnızca halılara değil, halıların sahiplerine de büyük ilgi gösteriyorlar. Mesela şu şiiri müşterileri için kaleme almışlar:

goren-bakakaliyor-yikadiklari-halilara-siir-715951_768_3_b.jpg

'Müşterilerimiz sever bizi, güneş doğarken biz varız. Uzun saçlı güzel ruhlar neredeyse biz ordayız. Ayşe Hanım, Ebru Hanım, Serap Hanım, Handan Hanım... Teşekkürünüz çok güzel, teşekkür teşekkür, teşekkür... Tuğba Hanım yanımızda, Banu Hanım yanımızda, Özlem Hanım yanımızda. Ellerimizde karıncalar, kediler yanımızda. Mutluyuz şimdi! Şarkımız size...''

goren-bakakaliyor-yikadiklari-halilara-siir-715951_6088_5_b.jpg

Bizlere de, şimdilerde sosyal medyayı kasıp kavuran bu iki işine aşık kardeşi alkışlamak düşer...
goren-bakakaliyor-yikadiklari-halilara-siir-715951_8285_10_b.jpg

goren-bakakaliyor-yikadiklari-halilara-siir-715951_6731_1_b.jpg

haberler.com​

Kimisi halıya, kimisi yastığa , yorgana.
Ispnak daha güzel bence. hem karnını doyuyor , hem seni mutlu ediyor.
Canım ıspanak.

şu kadar sevilsek yeter, bunun yarısı da olur.

Halıya şiir okuyan karısına neler yapmaz sjsnxd

karısını gözü görürse tabii :(
bi halı mı ben mi demediğimiz kalmıştı şu hayatta :p
halıya sarıp izler be, koca yürekli adam.
videoları aşırı sempatik :D

Biz deriz sjsjxd
sevgilime spor mu ben mi demiştim :6:
Video izlemedim bakayımm,işini aşkla yapmak bu olsa gerek .
Biz küfür ediyoz bir şey yaparken :OdvV24:

Biz deriz sjsjxd
sevgilime spor mu ben mi demiştim :6:
Video izlemedim bakayımm,işini aşkla yapmak bu olsa gerek .
Biz küfür ediyoz bir şey yaparken :OdvV24:
bundan sonra bunu değerlendirmeye alayım en iyisi, daha hiç herhangi bi şeyle kendimi kıyaslatmadım, denensin...
hangisini seçtiğini sormuyorum, her türlü kazanan sensin buna inanıyorum! :D
bugün makineyi boşaltırken aşkla boşaltayım bakayım makine içinden fairy falan mı fışkırtacak <3

Doğru söyleyeni kovarlarmış peeeeh. Yalan mı diyim yani olm şimdi. Ya bir de insan hiç başına bela alır mı? :biggrin::biggrin:
ama doğru değil ki, sana davetiye göndermedik diye atıp tut sen anca.
sınırsız 2 yıllık hatay dürüm sponsorum ol, vip de ağırlayalım seni :biggrin:

ama doğru değil ki, sana davetiye göndermedik diye atıp tut sen anca.
sınırsız 2 yıllık hatay dürüm sponsorum ol, vip de ağırlayalım seni :biggrin:

Görüşmeyelim bir daha. Hatay dürümlerini ben yiyorum, sen zahmet edip çeneni yorma şimdi yazık ya.:biggrin: Senin evlenme olasılığın benim 3 arvat almam ile eşdeğer, rica ediyorum kendimize gelelim. :d

Görüşmeyelim bir daha. Hatay dürümlerini ben yiyorum, sen zahmet edip çeneni yorma şimdi yazık ya.:biggrin: Senin evlenme olasılığın benim 3 arvat almam ile eşdeğer, rica ediyorum kendimize gelelim. :d
beni kendi imkansızlıklarınla kıyaslaman hiç hoş değil çünkü seninki aşırı imkansız ama üzgünüm Bahticim, benim gibi mükemmel bir insan için durum pek öyle değil, detaylar az sonra... :biggrin:
gideyim de porland'dan yeni gelin tabaklarına bakayım, indirimdeydi.
sevgiler cınım.

beni kendi imkansızlıklarınla kıyaslaman hiç hoş değil çünkü seninki aşırı imkansız ama üzgünüm Bahticim, benim gibi mükemmel bir insan için durum pek öyle değil, detaylar az sonra... :biggrin:
gideyim de porland'dan yeni gelin tabaklarına bakayım, indirimdeydi.
sevgiler cınım.

Yok lağn imkansız değil, nefes alıyoruz sonuçta.

O değil de Allah sabır versin. Adam nasıl bir belaya bulaştığının farkında değil.

Not: Kıvırcık saçlara sahip olmak ayrıcalık değil ama lanet girsin erkeklerin %70 i seviyor diyelim.

Not2: Davet etsen ben gelmem!!!

Not3: Sinirlendim.

bundan sonra bunu değerlendirmeye alayım en iyisi, daha hiç herhangi bi şeyle kendimi kıyaslatmadım, denensin...
hangisini seçtiğini sormuyorum, her türlü kazanan sensin buna inanıyorum! :D
bugün makineyi boşaltırken aşkla boşaltayım bakayım makine içinden fairy falan mı fışkırtacak <3
Ben böyle değildim severkene oldum sjs kazandım tabi ki ama işte bazen şüpheleniyorum ahahah..
Ayh bulaşık makinası boşaltmak kabüssss hiç ona kibar davranma tatlımm:teh:

Yok lağn imkansız değil, nefes alıyoruz sonuçta.

O değil de Allah sabır versin. Adam nasıl bir belaya bulaştığının farkında değil.

Not: Kıvırcık saçlara sahip olmak ayrıcalık değil ama lanet girsin erkeklerin %70 i seviyor diyelim.

Not2: Davet etsen ben gelmem!!!

Not3: Sinirlendim.
beni böyle gömmen beni derinden yaraladı ama olsun, mükemmel olmanın bazı zorlukları var, yaşıyoruz :p
kıvırcık saçlarımaaaaa, ak düştüüü uçlarınaaa :biggrin:
not: sinirlenme kardeşim ben detaylar az sonra dedim, ne detayı olduğunu demedim, senin sinirinin sebebini ben biliyorum, konuşuruz.
hadi meşgul etme sevgi dolu halı konusunu.

Geri