Göreceğiniz ilk rüyanın gerçekleşme garantisi verilseydi, bu riski alır mıydınız?

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü

Göreceğiniz ilk rüyanın gerçekleşme garantisi verilseydi, bu riski alır mıydınız?

• Kullanılan toplam oy
    15
dusmek3.jpg

Asla... ruyamda hic olumlu birsey görmüyorum ki asla istemezdim

Hayır benim rüyalarım hayra alamet değil çünkü :p

Ay bilemedim şimdi. Benim seçeceğim bir rüya olsaydı kesin isterdim ama bazen kendimi ejderhaların arasında falan gördüğüm rüyalar oluyor asla istemezdim o yüzden .D

Onu Sıla gencoglu dusunsun D:
Bu rıske gırermıydı dıye

:D

rüyamda genelde sahil kenarında bacak bakacak üstüne atıp mangalımı yapıyor oluyorum, rüyamın gerçek olmasına gerek yok yani :)

Hayatım boyunca risk alan biriyim. İşimi şansa bırakmam. Ama risk alırım..
Kabulüm...

Bilgi - İnanç - Eylem

Alamazdım çünkü bazen sevdiklerimizin ölümünü görüyoruz.Uyandığımızda bunun rüya olması şükür sebebimiz.Tabi güzel rüyalarda var.Ancak bana onlar denk gelmez.

17 yaşında gördüğüm öyle bir rüyam var ki gerçekleşmesini isterdim .Gerçek gibiydi de.Ve nasip olursa gerçekleşecekmişçesine kadar beklemek ,o rüyanın ulviyeti bana güç veriyor.

Almazdım. Hiç makul rüyalar görmediğim için özellikle de son rüyamı göz önünde bulundurursam hayatımın alt üst olacağı anlamına gelirdi :d

Pek hayırlı rüyalar görmediğimden o riski almam.
Son rüyamda kalbimde çarpıntıyla uyandım o yüzden hayır.

Bir çok rüyamı yaşadığım için sıkıntı yok , burdayım derim.

Geri