Gördüğünüz en saçma rüya (?)

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Hepimiz bir şekilde rüyalar görürüz. Bunun gerçek hayatta çıkanları olur, bir mesaj dahilinde bir şeyi haber verenleri.. Bir de öyle rüyalar görürüz ki saçmalıktan kırılır. Hah işte bu tür saçma rüyalarınızdan En'leri aktarın bakalım bizlere...

Bir arabanın içinde bayır aşağıya iniyoruz. Sonra dar bir sokaktan geçip bir evin içine giriyoruz. Ama öyle çarpma felan değil; baya dolaşıyoruz yani :) Ardından bir düzlüğe çıkıyoruz. Bulutların üstündeyiz. Altımızda şimşekler çakıyor. Derken arka koltukta bir kız beliriyor (ya da baştan beri varmış) ayaklarını açıp işemeye başlıyor ve ön camdan (nasıl oluyorsa) idrar dışarı çıkıyor (güya cam yokmuş :D ) Sonra diyor bize bak yağmuru kirlettim felan diye :D :zuha:

Valla bugun ruyamda ucan koylu teyzeler gordum, ilginc bir ruyaydi :dusun:

Eski sevgilimi eski sevgilisiyle barıstırdım :D Cidden fena sacmaydııı :/

burcu esmersoy hanım,benim nişanlımdı.
evime geldi,torbada terliklerini bile getirmiş. terliklerini giydi.
birlikte playstation oynadık. çay verdim ona.
sonra gitti.
terliklerini ben torbaya koyup,kapıda yanaklarını öpüp uğurladım.

Gördüğüm en tuhaf rüyam , karakolu basıp "her biji" deyip molotof atıyordum , daha sonra tarayıp karakolu kaçıyordum. Bu rüyayı görmeme sebep olan gündüz maçta çok ağır tartışmaya girdiğim fırfırlı yıldızı olan komisere selam olsun :)

Prens Willem Alexander ile Kayseri'de bi tapu sorunumuz varmis :D Bimer'e sikayet ediyorum v.s. v.s. :D

afganistanda doların değerini öğrenmediğim zamanlardı herhalde..

kamyonla afganistandan dönüyorum 2 romorklu tır para dolu yolda önüme 5 yaşında bi çocuk atlıyo ona yardım ediyorum zar zor duruyorum arkama bi bakıyorum tır yok :D:D:D:D

Evin içinde kardeşimden iki üç tane görüyodum, sonra normalde evde olmaması gereken insanları görüp kafayı mi yedim diye oturup ağlıyodum falan. Acayip saçma bi rüyaydı :D

Ufff, şimdi anlatsam çok saçma olur.

Aamir khan sevgilimdi. ustelik penceresine taş atiyordum cama çıksana lağn falan diye komikti :D
saçmaydı lakin uyaninca üzüldüm rüya olduğuna :d mutluydum çünkü .p

Hadi anlatayım içimden geldi ..
Gerçi saçmalıktan çok korkunç demek lazım buna ..

Issız bir yerde gece vakti tek başımayım .. Karşımda harabe bir bina var .. Kapısı yok zaten ve içeri giriyorum .. Birilerini ya da bir şeyleri arar gibiyim ama neyi bilmiyorum .. Sonra duvarlarda yazılar görüyorum .. " Bu beden bizim olacak " yazıyor .. Kastedilen bedenin benim olduğumun farkındayım tabi .. Kızıyorum ve bağırıyorum ; " Neredesiniz lan çıksanıza karşıma " diye ..

Sonra oradan çıkıyorum .. Vadi gibi bir yerdeyim ve biraz uzağımda iki at görüyorum yalnız atların at olmadığını biliyorum .. At kılığında iki cin bunlar .. İkisinin de gözlerinden ateşler çıkıyor .. Üzerlerine doğru koşuyorum öfkeyle .. Atlardan biri ürküp kaçıyor ama diğeri kaçmıyor ve o da benim üzerime doğru koşmaya başlıyor ve yaklaştıkça cüssesi büyüyor .. Sonunda haykırarak uyanıyorum ..

Hadi anlatayım içimden geldi ..
Gerçi saçmalıktan çok korkunç demek lazım buna ..

Issız bir yerde gece vakti tek başımayım .. Karşımda harabe bir bina var .. Kapısı yok zaten ve içeri giriyorum .. Birilerini ya da bir şeyleri arar gibiyim ama neyi bilmiyorum .. Sonra duvarlarda yazılar görüyorum .. " Bu beden bizim olacak " yazıyor .. Kastedilen bedenin benim olduğumun farkındayım tabi .. Kızıyorum ve bağırıyorum ; " Neredesiniz lan çıksanıza karşıma " diye ..

Sonra oradan çıkıyorum .. Vadi gibi bir yerdeyim ve biraz uzağımda iki at görüyorum yalnız atların at olmadığını biliyorum .. At kılığında iki cin bunlar .. İkisinin de gözlerinden ateşler çıkıyor .. Üzerlerine doğru koşuyorum öfkeyle .. Atlardan biri ürküp kaçıyor ama diğeri kaçmıyor ve o da benim üzerime doğru koşmaya başlıyor ve yaklaştıkça cüssesi büyüyor .. Sonunda haykırarak uyanıyorum ..

bilinçaltında neler yatiyor senin acaba:dusun:
ben bile tirstim gerçekten :d

Yaklaşık 10 gün önce saçma değil ancak çok korkunç bir rüya gördüm:
Rüyamda (tövbe yarabbi) Allah'a küfür ediyorum ve kalp çarpıntısıyla uyandım
tabircilere mi sorayım ne yapayım sizce ?

Bir tane korkunç rüyam tek var unutamadığım, onun dışında rüyalarımı hatırlamıyorum.

Kemal Kılıçtaroğlu'nun bana trip yapması pek saçma gelmişti bana=)

Geri