Googlenin Yeni Oyunu MMO Gerçekçilik Oyunu

Konu sahibi son olarak 2624 gün önce görüldü
[YOUTUBE]EC4rLud7TqU[/YOUTUBE]

Googlenin yeni oyunu Googlenin kalitesini gözler önüne seriyor :) MMO dünyasına adım atan Google yine farkını gösterdi Oyun ilk çıktığı fragmanlardan bu yana bir çok kişi tarafından konuşulmaya başladı Sanırım Google bu oyununda herkesi sokaklara dökecek ve yürütecek :)

Şimdi sizlere oyun hakkında kısa bir bilgi vereyim. :)
Oyun sayesinde bir başka kişinin cep telefonunu kısa süreliğine ele geçiriyorsunuz. Oyun sizlere farklı bir oyun tecrübesi veriyor. denemeye değer bence.

Şimdi sizlere oyun hakkında kısa bir bilgi vereyim. :)
Oyun sayesinde bir başka kişinin cep telefonunu kısa süreliğine ele geçiriyorsunuz. Oyun sizlere farklı bir oyun tecrübesi veriyor. denemeye değer bence.

ooo iyimiş ,, kızların numarasını alırım :haha:

Nerede, nasil oynariz bu oyunu?

Nerede, nasil oynariz bu oyunu?

Bu yeni oyunun, oyuncuları portal adındaki kontrol noktalarını ele geçirebilecek yada koruyabilecek fakat bunu yapmaları için kendilerinin de o noktaya gitmeleri gerekecek. Yani bu oyunu oynayabilmek için sokağa çıkmanız gerekiyor :p Google sanırım harakette bereket var psikolojisini edindi :p
Bir bilim adamı gizemli bir enerji kaynağı üretip dünyanın çeşitli yerlerine yerleştiriyor ve oyunculara bir taraf seçmek ve bazı şeyleri yoluna koymak kalıyor. Ingress şuan sadece Android kullanıcıları için geçerli ve kapalı beta durumunda. IOS versiyonunun da önümüzdeki günlerde çıkarılacağını söylüyor.

Bu yeni oyunun, oyuncuları portal adındaki kontrol noktalarını ele geçirebilecek yada koruyabilecek fakat bunu yapmaları için kendilerinin de o noktaya gitmeleri gerekecek. Yani bu oyunu oynayabilmek için sokağa çıkmanız gerekiyor :p Google sanırım harakette bereket var psikolojisini edindi :p
Bir bilim adamı gizemli bir enerji kaynağı üretip dünyanın çeşitli yerlerine yerleştiriyor ve oyunculara bir taraf seçmek ve bazı şeyleri yoluna koymak kalıyor. Ingress şuan sadece Android kullanıcıları için geçerli ve kapalı beta durumunda. IOS versiyonunun da önümüzdeki günlerde çıkarılacağını söylüyor.

Tirstim ben bu olaydan ya :D
Windows isletimli olan telefonlar için baya geç gelecek sanirim.

yani telefon savaşı mı yapcaz maviler kırmızıları mı yencek böyle birşey mi :D

Tirstim ben bu olaydan ya :D
Windows isletimli olan telefonlar için baya geç gelecek sanirim.

Evet zaten oyunun farklı bir deneyim yaşatması beni heycanlatmadı değil :p Çok yakında Herkesin elinde telefon taksim meydanında bu oyunu oynarlarken görürsek hiç şaşırmam!

yani telefon savaşı mı yapcaz maviler kırmızıları mı yencek böyle birşey mi :D

Bir yere giderken sokakta enerji/puan/güç öbekleri veya parça parça bulunacak. Ayrıca bunları topladıkça bir seviyeye yükseleceksin. Ayrıca biraz araştırdım, Hack diye bir şeçenek var kısıtlı olarak uygulama yüklü ugulamaları etksizi hale getirebiliyor ve oyun amaçlı onun telefonunu ele geçirebiliyorsunuz. Tam bir bilgim yok araştırdm birazda tahmin ediyorum.

Evet zaten oyunun farklı bir deneyim yaşatması beni heycanlatmadı değil :p Çok yakında Herkesin elinde telefon taksim meydanında bu oyunu oynarlarken görürsek hiç şaşırmam!

En azindan bu oyun sayesinde sokakta birilerini gormus oluruz!
Herkes evde, bilgisayar basindan kalkmiyor.

Bir yere giderken sokakta enerji/puan/güç öbekleri veya parça parça bulunacak. Ayrıca bunları topladıkça bir seviyeye yükseleceksin. Ayrıca biraz araştırdım, Hack diye bir şeçenek var kısıtlı olarak uygulama yüklü ugulamaları etksizi hale getirebiliyor ve oyun amaçlı onun telefonunu ele geçirebiliyorsunuz. Tam bir bilgim yok araştırdm birazda tahmin ediyorum.

İyimiş farklı bi oyun olcak ama sanırım bunun için internet gerekiyor , operatörlerin internet kısıtlaması da hallolması lazım ,

Vay beeeee piyasaya sürülsün müdavimi olacağım bir oyun (:

Hatta indirmeye başladım (:

Geri