Google Türkiye'de Bu Hafta En Çok Ne Aratıldı? (12-18 Şubat)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Günümüzde her ne kadar birden fazla arama motoru olsa da Google yıllardır güçlü konumunu ve popülerliğini koruyor. Dünya genelinde birçok kullanıcı kazanan Google, bir süredir Türkiye'de gün, hafta, ay ve yıl olarak en çok arananları paylaşıyor.

Google Türkiye'de En Çok Neler Aratıldı?​

12 - 18 Şubat tarihleri arasında kullanıcıların büyük bir çoğunluğu her hafta olduğu gibi futbol takımları ve müsabakalarına yönelik yoğun bir arama gerçekleştirdi.

Hafta içi gündeminin en yoğun konu başlıkları arasında Sevgililer Günü ve Exxen'in abonelik ücretlerine gelen zam yer alıyor. Spor müsabakalarının haricinde Antalya'da yaşanan selden sonra hava durumuna dair spesifik aramalar da öne çıktı.

Aynı zamanda Sevgililer Günü'nde Çiçek Sepeti'nin bir vatandaşı mağdur etmesi de oldukça gündem olan konu başlıklarından biri oldu. Tabii hafta içi görüntüleri paylaşılan, OpenAI'ın yeni yapay zeka modeli Sora da aramalarda sıraya girdi.

google-en-cok-arananlar-1.jpg

Gelin, arama yoğunluğu en yüksekten en aza doğru 12 - 18 Şubat tarihlerinde en çok aratılanlar listesine bakalım:

• Beşiktaş
  • Trabzonspor
  • Antalya hava durumu
  • Şampiyonlar Ligi
  • Sevgililer Günü mesajı
  • Exxen
  • Samsunspor
  • Ziraat Türkiye Kupası
  • Real Madrid
  • Çiçek sepeti
  • Hull City
  • City
  • Antalyaspor İstanbulspor
  • Sevda Ferdağ
  • Liverpool
  • Gaziantep FK - Samsunspor
  • Alanyaspor - Adana Demirspor
  • Rayo Vallecano Real Madrid
  • OpenAI Sora

Sevda Ferdağ bu lojikte ne yapiyor?
Algoritma mi bozuktu acaba?

Özür dilerim..vefat etmis..bilmiyordum.

ülkenin arama özetinden okumuşluk ve gelişmişlik seviyesi bu kadar mı belli olur. şu listeye bak buram buram cehalet kokuyor. ülke yangın yeri, aranan şey futbol.

İç Anadolunun filtresiz arama sonuçlarını görmek isterim

Sevgililer günü mesajını da bi zahmet kendiniz yazın ya

ben olsam yapay zekaya benzersiz bir sevgililer günü yazdırırdım mesela. üşenirdim öyle afilli bir mesaj kurgulamaya.
Neden senin bunları yazmaya edebi sözler ve etkileyici sözler yazmaya zekam yeter diye düşünüyorum ama :d

Neden senin bunları yazmaya edebi sözler ve etkileyici sözler yazmaya zekam yeter diye düşünüyorum ama :d

yazmasına yazarım, sadece etkileyici ve surrealist cümleler kurarak beni görmeden kendime aşık ettiğim kadın sayısı da çok fazladır. eee ne de olsa eski toprak irc moronlarıyız. boşa geçen yıllar. ancak gerçek hayatta güzel ve etkileyici şeyler söyledikçe, bir sonrakinde çıtayı hep biraz daha yukarıya çıkartman gerekiyor. ve bu çıtanın da bir limiti yok, hep daha iyisini bekliyor karşı taraf. bir noktadan sonra da seçim otobüslerinin seçmen üzerindeki etkisi gibi işe yaramaz bir hale geliyor tıkanıyor insan. zor varlıklarsınız gerçekten.

yazmasına yazarım, sadece etkileyici ve surrealist cümleler kurarak beni görmeden kendime aşık ettiğim kadın sayısı da çok fazladır. eee ne de olsa eski toprak irc moronlarıyız. boşa geçen yıllar. ancak gerçek hayatta güzel ve etkileyici şeyler söyledikçe, bir sonrakinde çıtayı hep biraz daha yukarıya çıkartman gerekiyor. ve bu çıtanın da bir limiti yok, hep daha iyisini bekliyor karşı taraf. bir noktadan sonra da seçim otobüslerinin seçmen üzerindeki etkisi gibi işe yaramaz bir hale geliyor tıkanıyor insan. zor varlıklarsınız gerçekten.
Üfff planlı ve öngörüsü yüksek adamsın inan çekilmezsin sen safa falanda yatmazsın oysa kadınlar safa yatan erkek sever görmez duymaz hep evet diyen o erkek ama sen HAYIR olarak doğduğun için evde kaldın geçmiş olsun

Püü full maç.

Hiçbirini aratmadım.

Geri