Google Sözleri Yazarak Şarkıyı Bulmak.

Konu sahibi son olarak 3707 gün önce görüldü
Çaldıkları şarkıların isimlerini söylemeyen Dj`ler
İzlediğiniz filmler
Ve bazen tesadüfen karsılaştığınız ama tutulduğunuz şarkılar bu duruma sebebiyet verir.​

bi de şu şarkıyı mırıldanınca kendisi bulan bir sistem olsa hiç açıkta kalmıycaz :p

* Şarkı ve şarkıcı adının bilinmediği durumlarda hafızada kalmış cümlelerle şarkıyı bulmaya çalışma durumu.

* Herkesin yapmışlığı vardır , illaki.

Hemen her gün kullandığım yöntem. Çok fazla güfte var ezberimde, şarkı ismi aklıma gelmeyince birkaç söz yazarak bulmaya çalışıyorum, işe yarıyor.

Ievan Polkka'yı bu yöntemle bulmuş birisi olarak konuşuyorum ki, bulunmayacak şarkı yoktur. :kop:

Yabancı şarkılarda ise tıkanıp kaldığımız sistem :cici:

bazen radyoda duyduğum şarkıyı bu yöntemle bulduğum..şarkının bi kaç sözünü yazıp da hemen bulan google amcama burdan çok teşekkürlerimi iletirim:D

melodisini yazarak arattığm oluyodu hangi kafayı yaşıyosam :D

Yıllar önce Telsim reklamında kullanılan Emilia'nın big big world şarkısını yıllar sonra bulduran yöntem.

Beğenilen ve tesadüfen dinlenen şarkıların sözlerini bulmak için en uygun yöntem.

Yapmışlığım vardır. :p

aramayı yapıp sonuca ulaştım mı çok mutlu olduğum şey (:

bir ara fransızca bir şarkıya takılmıştım sadece kafelerde duyduğum kadarıyla acayip beğeniyordum bir gün aratayım dedim fena bir şey yazarak şarkıyı buldum
velhasıl kelam sürekli yaparım :D

Google de olmasa çoğu şarkıyı keşfedemeyecektim, tşk google :p

Geri