Google Play Store Üye Ol

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Google

forumdasgoogleplay.jpg

Andorid telefonların hayatımıza bu denli girmesinden sonra herkes elinde bir telefon ya sosyal medyada dolaşıyor yada birbirinden eğlenceli yüzlerce oyundan birini oynuyor.

Sizde cep telefonunuzdan google play store'a girip farklı app'lerden birini indirmek istiyorsanız yapmanız gereken google play store'a üye olmak.

Google play store'a üyelik için öncelikle BURAYA tıklayın.

Cep telefonları için bilgim yok ama normal pc oyunları için baya bi karlı şirket.
Yılbaşında bi çok oyun indirimdeydi,eğer oyunların orjinalleri alınacaksa kesinlikle Play Store'dan alınmalı.

Ben cep telefonundan kullanıyorum, kesinlikle süper bir uygulama. Cep telefonuyla ilgili ne istiyorsanız hepsi mevcut ve rahatlıkla indirebiliyorsunuz. Yeni güncellemeler oldukcada size bilgi veriyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Çok güzel bir uygulama yakında forumumuzun uygulamasıda olacak :o

Gmail ile üye oluyorsun zaten. Çok güzel bir uygulama, her şey var.

Ya sen heryerde karşıma çıkmaktan bıkmadın mı be kardeş :D Üyeyim zaten sana alallaal :D

Şimdi bide şu var,Google Play Store'a üye olmanız gerekmiyor,Gmail açmalısınız ki kayıt olun. Akıllı telefonunuzda Google Play Store'a girmek istediğinizde sizden oturum açmanızı istiyor. He bu arada diğer kullanıcılarında dediği gibi,sırf telefonda değil,pcde bile yararlı :cici:

Google Play Store olmazsa olmazlarımdandır =))

Gayet kullanıslı.

Ama ben App Store kullanıyorum. Havamı atıyorum :D

burdaki ürünler çok harika ya birkaç defa yapmaya çalıştım ama olmadı yapamadım hay beceriksiz ben :D :zuha::zuha::zuha::zuha:

Ben hala kullanmıyorum :D

Geri