Google fotoğraflar Hakkında

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ama bunlarin hicbirine gerek yok iste, google fotolari bunlarin hepsini kendi yapio :d muzik haric muzik yuklemem hic

Android sistemden bahsediyorsak dediğin doğrudur ama ben kendi dünyamın Tanrısıyım, düzeni kendim kurdum.

W ne kadar da yardımsever bir kişilik.
Ayrıca en iyisi harici disk. Google 15 gb ücretsiz alan veriyor. Kadınlar o 15 gb alanı wc 'de çektikleri fotolarıyla bile doldurur. Ben 2 TB harici disk aldım, önemli veriyi orada saklıyorum.

W haklı şuan epey depolama alanım varmış hallettim sildim fotoları rahatladım :d
Bence en güzeli Google foto çünkü önceki fotoları bile saklıyor bulabiliyorsun wnin dediği gibi.
E ozaman W yi bu konunun en bilgili kişisi seçiyor teşk ediyor ve hemcinsim olarak gurur duyduğunu belirtiyorum erkekler hemen para ile satın alma peşinde yağ olmuş 136 lira (biryağ) :d
Sağ olun hepiniz sevgiler

Yanlışın var bence. Orta kalite bir fotoğraf ortalama 4 mb boyutunda. Daha kaliteli bir telefonda 5 mb boyutu geçebilir.
Biz gene de 4 mb boyutu dikkate alsak, en fazla 3750-3800 civarında fotoğraf depolayabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: W
Yanlışın var bence. Orta kalite bir fotoğraf ortalama 4 mb boyutunda. Daha kaliteli bir telefonda 5 mb boyutu geçebilir.
Biz gene de 4 mb boyutu dikkate alsak, en fazla 3750-3800 civarında fotoğraf depolayabilirsin.
Başka hesaba aktarırız olmadı olmaz mı öyle

Kaba hesap yaptim su an bende 15 bin foto var ve bellek yaridan biraz fazla dolu. Gerekirse de zaten satin alirim google'dan

4-5 mb? abi siz fotoları ne ile çekiyorsunuz. dünkü pijamalı fotom bile 10 mb. ortalama 20-30 mb fotolar artık.

• Beğen
Tepkiler: ne
Kaba hesap yaptim su an bende 15 bin foto var ve bellek yaridan biraz fazla dolu. Gerekirse de zaten satin alirim google'dan
Kaç senede oldu 15 bin ona göre hesap yaparsak epey gider Sjsj

Bu uyg. beni çok üzüyor, ben zaten maziyi pek yaşayan bir adamım, "üzerinden 4 yıl geçti.... üzerinden 2 yıl geçti..." diye, sürekli bir şeyler hatırlıyor, sildiğim fotoğrafları dahi bana manşet atıyor...

bak...

WhatsApp Image 2024-04-08 at 08.34.24.jpeg

Siz bu fotoğrafın hikayesini biliyor musunuz?
Hayatıma giren bazı kadınlar için, hep uğraş olmuş bir fotoğraftır, nasıl uğraş Mastor, ne alaka? Ya öyle işte, nasıl olduğunu anlatırım, içmem lazım.

üüüzdünüüz benii yılllaarrrr,
ne istiyorsunuz bendennnn, aldınızzzz, yetmedi miiiiiiiii

• Üzgün
Tepkiler: ne
Bana da sürekli 3 sene önce 2 sene önce mesajları geliyor aynı duyguyu bende yaşıyorum resmen işkence :/

Geri