Google fotoğraflar Hakkında

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Merhaba arkadaşlar bu telimdeki fotoları nereye aktarsam sağlam bir şekilde korumuş olurum silmem lazım çok kasıyor teli.
Bilgisi olan görüşünü belirtirse sevinirim.

Google drive yükle androidsen.
Yandex disc de iyidir.

• Beğen
Tepkiler: ne
Bilgisayar ya da tabletten girip bak google hesabina hepsi duruyordur buyuk ihtimal. Sonra telefondan silersin hepsini

• Beğen
Bellek satın alıp önemli belgelerini içinde tutabilirsin. Ben yıllardır böyle yapıyorum. Arşivcilik güzel bir şey.

• Beğen
Telefondan zaten aktariyor ki google fotolarina
Onu biliyorum ama emin olamıyorum ilk hesabımın şifresini bilmiyorum sıkıntı bu zaten sildiğim de ulaşamaz isem diye düşündüm

Onu biliyorum ama emin olamıyorum ilk hesabımın şifresini bilmiyorum sıkıntı bu zaten sildiğim de ulaşamaz isem diye düşündüm
Simdi telefon numarani ekle o hesaba sms gonderilsin sana acarken ya da sifre yenilerken. Sifreyi oncelikle bul. Drive filan iyi ama cabuk doluyor google en iyi secenek ustelik yuz tanima ile fii tarihindeki fotolari bulabiliyorsun, harita uzerinden her gittigin yerde bi ani beliriyor. Seviyorum ben kullanimini

• Beğen
Mesela ben mailde çok pdf tutuyorum. İcloudda. Gmaile yollayıp arşivliyorum. Ayrıca flaş bellek de olabilir

• Beğen
Simdi telefon numarani ekle o hesaba sms gonderilsin sana acarken ya da sifre yenilerken. Sifreyi oncelikle bul. Drive filan iyi ama cabuk doluyor google en iyi secenek ustelik yuz tanima ile fii tarihindeki fotolari bulabiliyorsun, harita uzerinden her gittigin yerde bi ani beliriyor. Seviyorum ben kullanimini
Teşk ederim çok mantıklı geldi banada bakıp halletmeye çalışacağım

İlk başlarda masaüstü, diz üstü ve bellek olarak sırayla saklardım hepsinde.
Düzenli aralıklarla tüm belge, görsel, ses, film, kitap vs koyarım. Fotoğrafları ailelere anne ve baba tarafı akrabalara, kardeşlerime ve kendime göre ayrı klasörledim ve kendi fotoğraflarımı yıl yıl, ay ay klasörledim. Hangi fotoğraf hangi ayda direkt belli. Yetmedi, tüm müzikleri alfabetik olarak düzenledim. Yani her şey düzenli sistemde. Belleğimin adı da düzenimi yansıtır. En son saklama yaptığım tarihi adına yazarım. Örnek Toshiba Bellek değil de 05.05.2021 gibi bir adı olur.

Yani bir şey olursa gözünü oyarım :D

• Beğen
Tepkiler: W
en kolay ve rahat yapabileceğin şey google fotograrflara yedeklemek, her bir fotoğraf klasörünü.
ancak upload gücün düşükse çok zaman alır.

İlk başlarda masaüstü, diz üstü ve bellek olarak sırayla saklardım hepsinde.
Düzenli aralıklarla tüm belge, görsel, ses, film, kitap vs koyarım. Fotoğrafları ailelere anne ve baba tarafı akrabalara, kardeşlerime ve kendime göre ayrı klasörledim ve kendi fotoğraflarımı yıl yıl, ay ay klasörledim. Hangi fotoğraf hangi ayda direkt belli. Yetmedi, tüm müzikleri alfabetik olarak düzenledim. Yani her şey düzenli sistemde. Belleğimin adı da düzenimi yansıtır. En son saklama yaptığım tarihi adına yazarım. Örnek Toshiba Bellek değil de 05.05.2021 gibi bir adı olur.

Yani bir şey olursa gözünü oyarım :D
Ama bunlarin hicbirine gerek yok iste, google fotolari bunlarin hepsini kendi yapio :d muzik haric muzik yuklemem hic

Geri