Google engellendi sorunu.

• Kullanıcı Hakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 77 gün önce görüldü
Google chrome kullanıyorum ve arama motorunu anasayfam yap diyorum engellenme görüntüsü çıkıyor yardımcı olabilir misiniz değerli arkadaşlar ?

17796501_10155239640472188_2938509840189111401_n.jpg

Tarayıcının web geçmişini en başından temizle sonrada modemini açıp kapa belki düzelir.

Chrome'u kapatip suradaki: C:\Users\[KullaniciAdiniz]\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions tum alt klasorleri silip bir denesenize.

Opera'da chrome tabanlıdır. Hem de daha güzel özellikleri var bence halk olarak artık Opera'ya geçmeliyiz diye düşünüyorum.

Kuzeyim o kadarını beceremem sanırım.

Yine hata veriyor.

Ağ ve Paylaşım Merkezini açıp oradaki sol kısımda Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin yazıyor tıklayıp oradan açılan sayfaya çift tıkla özelliklere tıkla çıkacak sayfada alttan 3. olan şeye çift tıkla (İnternet Protokolü sürüm 4) yazıyor orada dns yazar alttaki dns oluyor orada numaralar yazıyorsa onu silip tekrar deneyebilirsin. :)

Ağ ve Paylaşım Merkezini açıp oradaki sol kısımda Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin yazıyor tıklayıp oradan açılan sayfaya çift tıkla özelliklere tıkla çıkacak sayfada alttan 3. olan şeye çift tıkla (İnternet Protokolü sürüm 4) yazıyor orada dns yazar alttaki dns oluyor orada numaralar yazıyorsa onu silip tekrar deneyebilirsin. :)

Operayı indirip kurdum şu an google sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim arkadaşlar. :hi:

Operayı indirip kurdum şu an google sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim arkadaşlar. :hi:

Ben yardım ettim teşekkürü Kuzey kaptı. :D Teşekkürümü isterim. :p

Şaka bir yana gerçekten Opera çok kaliteli bir tarayıcı, son zamanlarda çok geliştirdiler. Google Chrome'den çok daha iyi ve kullanışlı ayrıca aynı motoru kullandığı için onun kadar da hızlı.. :)

Speed Dial
Reklam engellleyici
VPN
Temalar gibi diğer tarayıcılarda tam anlamıyla olmayan özellikleri de var. :)

Ben yardım ettim teşekkürü Kuzey kaptı. :D Teşekkürümü isterim. :p

Şaka bir yana gerçekten Opera çok kaliteli bir tarayıcı, son zamanlarda çok geliştirdiler. Google Chrome'den çok daha iyi ve kullanışlı ayrıca aynı motoru kullandığı için onun kadar da hızlı.. :)

Speed Dial
Reklam engellleyici
VPN
Temalar gibi diğer tarayıcılarda tam anlamıyla olmayan özellikleri de var. :)

:D Sana da teşekkür ederim daha önce opera kullanmıştım sorunumu çözdün sağol. :hi:

Geri