Google Chrome Shockwave Flash Has Crashed Hatası [Tam Çözüm](Resimli Anlatım)

A
  • Kullanıcı Akay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Bu hatanın çözüm yolları vardır ama eksik ve yanlış anlatılmıştır .Çok denedim internettekileri hepsi eksik şimdi ben size tam çözüm yolunu anlatcam .

1)Adobenin sitesine giriyoruz ve en yeni sürümü indiriyoruz .Adobe - Adobe Flash Player'i Yükleyin

2)Chrome tarayıcımızı kapatıyoruz ve flash playerı yüklüyoruz .

3)Ardından ''Bilgisayarım''a girip klavyeden ''ALT'' tuşuna basıyoruz yukarda

ARAÇLAR > KLASÖR SEÇENEKLERİ > GÖRÜNÜM geliyoruz .
Ardından ''Gizli dosya ,klasör veya sürücüleri göster '' diyoruz UYGULA > TAMAM diyoruz

KA9Gf0i.jpg

4) Burası önemli dikkatli şekilde klasörlere giriyoruz .

3 cü aşamayı yaptıktan sonra devam ediyoruz .3 cü aşama olmadan yapamayız buraya dikkat edelim .

İlk önce BİLGİSAYARIM > Yerel Disk C: > KULLANICILAR > (bilgisayarınızın adı, benimki Bâtın) > AppData > Local > Google > Chrome >User Data >PepperFlash > sonraki klasöre giriyoruz bende 11.8.800.170 sizlerde daha değişiktir önemli değil burası giriyoruz en sonki klasöre ..

C:\Users\Bâtın\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\PepperFlash\11.8.800.170

pepflashplayer.dll yazan yerin başına ''old'' yazıyoruz yani ismi ''oldpepflashplayer.dll'' oluyor .

he8cRX6.jpg

5)Google Chrome tarayıcımızı açıyoruz ve yukarıya site ismi yazılan yere ''chrome://plugins/'' yazıyoruz .

Karşımıza çıkan bölümde sağ üstte ''Ayrıntılar'' yazıyor ona tıklıyoruz .

Ayrıntılara tıkladıktan sonra ''Adobe Flash Player (2 files)'' yazıyor dikkatli şekilde bakıyoruz oraya .

Konum yazan yerde bi adres var onun sonun pepflashplayer.dll yazan yeri buluyoruz ve aşağıda ''devre dışı bırak '' yazıyor ona tıklıyoruz ve sorunumuz çözülüyor.

myZIdzn.jpg

Sorunumuz tamamen bitmiş olacaktır .

Geri