Good Doctor / 굿닥터 (2013)

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli ve Yabancı Diziler
Konu sahibi son olarak 2407 gün önce görüldü
Good-Doctor-04.jpg

Adı: Green Mass / 그린 메스 / geu-lin mes-eu / Good Doctor / 굿닥터
Yönetmen: Ki Min-Soo
Yazar: Park Jae-Beom-I
Kanal: KBS2
Bölüm Sayısı: 20
Yayın Tarihi: 2013/08/05 - 2013/10/08
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi & Salı 21:55
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore

24364938.jpg

Oyuncular
Joo Won - Park Min-jae
Moon Chae-Won - Cha Yoon-seo
Joo Sang-Wook - Kim Do-han
Kwak Do-Won - Kang Hyeon-tae
Lee Ah-Rin - Lee Ga-kyeong
Kim Young-Kwang - Han Jin-wook
Kim Min-Seo - Yoo Chae-kyung
Jeong Man-Sik
Cheon Ho-Jin
Na Young-Hee
Eom Hyeon-Kyeong
Yoon Bong-Gil
Ko Chang-Seok - Jo Jeong-mi

Konusu
Pediatri bölümü merkezli bir medikal drama.
Park Shi-On isimli genç bir adamda otizm ve gelişimsel bir engel bulunmaktadır. Zeka yaşı 10 yaşındaki bir insan gibidir, fakat çocuk cerrahı olur. Bu arada, en iyi çocuk cerrahı olan Kim Do-Han kendini sürekli Park Shi-On ile çatışma içerisinde bulur.

Fragman :

[YOUTUBE]VkjhqKCtclc[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]1iwOXuzagmk[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]LBCjlZEO6LU[/YOUTUBE]

Bu sene bayağı bir dizi olacak sanırım umarım hayal kırıklığı olmaz :D

sanmam her iki dizininde oyuncuları saglam oyuncular :) başroller iyi yani :p

ve artık izlediğim dizinin oyunlarının isimlerini unutuyorum tek unutmadıklarım Lee Min Ho , Kim Hyun-Joong , Park Shin Hye , Lee Seung Gi , Bae Suzy , Yoon Shi-yoon ( Tabi saçları turuncu ise :zuha: )

ben ben ben ben :)

:):) ben söylemiyorum bile artık :):) hepsine eklersin :)

Fragmana bayıldım. Kesinlikle izlemem lazım.

Mısra sen zaten korekoliksin yahu TATLI önce kendini sonra seni en sonunda bizide korekolik yaptı :D

canım izlemek istiyorum dikkatimi çekti :)

Güzele benziyor :) bu iyi karaketerler var sonra izlenir :D

aslında tam tersi TATLI ya ben dedim izleyelim diye tatlı o zamanlar hint filmlerine sarıktı ama tatlı iyi kore hayranı oldu :)

CastieL dogru söylüyor birlikte izlemeye Mısra ile başladık biz daha önce ayrı ayrı tek tük izliyorduk bu kadar sık değildi sonra bir gün playful kiss dizisini hadi izleyelim dedi sonra başladık :D öncesi ben çok sık hint filmi izlerdim :D kore dizisini o kadar çok izlemezdim :D

CastieL dogru söylüyor birlikte izlemeye Mısra ile başladık biz daha önce ayrı ayrı tek tük izliyorduk bu kadar sık değildi sonra bir gün playful kiss dizisini hadi izleyelim dedi sonra başladık :D öncesi ben çok sık hint filmi izlerdim :D kore dizisini o kadar çok izlemezdim :D

TATLI neden YooNa ile uzlaştığınızı şimdi anladım o da hint delisi idi zamanında :D.Demek korenin muciti sensin Mısra :D

Geri