Gönül İşleri Dizisinde Giyilen Kıyafetler

Konu sahibi son olarak 569 gün önce görüldü
Gönül işleri, Gönül işleri Kıyafetleri, Gönül işleri Son Bölüm Kıyafetleri, Gönül işleri 12 Ekim Kıyafetleri

Star ekranlarının sevilen dizilerinden bir tanesi olan Gönül işleri 1. Bölüm ile karşımıza geldi. Dizide o kadar güzel kıyafetler yer aldı ki hangilerini atacağımız konusunda kararsız bile kaldık. BBir çok güzel oyunun yer aldığı diziden kıyafet resimleri ve kıyafetlerin markaları ile beraber sizlere. Gönül işleri son bölüm kıyafetleri karşınızda.

Gönül İşleri 1. bölümde Sevdanın etek Mango markadır.Kostüm Sorumlusu:Yasemin Akdaş Teker.
Gönül İşleri 1. bölümde Sevda’nın pantolon Levis markadır.Kostüm Sorumlusu:Yasemin Akdaş Teker
Gönül İşleri 1. bölümde Saadet’in gelinlik Nedret Taciroğlu tasarımıdır.Kostüm Sorumlusu:Yasemin Akdaş Teker…
Gönül İşleri 1. bölümde Sevdanın yazılı tişört H&M markadır.Kostüm Sorumlusu:Yasemin Akdaş Teker
Gönül İşleri 1. bölümde Sevdanın kullanmış olduğu takılar Clea markadır.Kostüm Sorumlusu:Yasemin Akdaş Teker

194.jpg

268.jpg

363.jpg

454.jpg

548.jpg

641.jpg

Şimdi genç kızlarımız heves edip giyerler ama bence eğer bu vücut normlarına sahiplerse giysinler.
Yoksa göbek on metre önde,kalçalar yayık,selülitler fışkırmış ise lütfen göz zevkimizi mundar etmesinler.

Gelinliğin etek ve askı kısımları çohoş.

Geri