F
Fenerbahçe
Ziyaretçi
Ziyaretçi
gönül işleri dizisi 18. bölümde çalan nerelerdeydin sevgilim seni kader mi sakladı şarkı sözleri, gönül işleri dizisi 18. bölümde çalan nerelerdeydin sevgilim seni kader mi sakladı şarkısı, gönül işleri dizisi 18. bölüm şarkısı, gönül işleri dizisi 18. bölümde çalan şarkı, gönül işleri dizisi son bölümde çalan şarkı, gönül işleri dizisi 15 şubat şarkısı, gönül işleri dizisi 15 şubatta çalan şarkı, gönül işleri dizisi 15 şubatta çalan nerelerdeydin sevgilim seni kader mi sakladı şarkı sözleri, gönül işleri dizisi 15 şubatta çalan nerelerdeydin sevgilim seni kader mi sakladı şarkısı dinle, gönül işleri dizisi 15 şubatta çalan nerelerdeydin sevgilim seni kader mi sakladı sözleri, gönül işleri dizisi 15 şubatta çalan sev demem sevme demem şarkısının sözleri, gönül işleri dizisi 15 şubatta çalan sev demem sevme demem şarkısı, gönül işleri dizisi 18. bölümde çalan sev demem sevmem demem şarkı sözü, gönül işleri dizisi sev demem sevme demem şarkısı dinle, gönül işleri sev demem sevme demem şarkısı, gönül işleri sev demem sevme demem, gönül işleri nerelerdeydin sevgilim seni kader mi sakladı
Sev demem sevme demem
Sen de benim gibi sev diyemem
Ömrümün neşesini seninle buldum kaybedemem
Nerelerdeydin sevgilim
Seni kader mi sakladı
Yıllardır beklenen huzur
Şimdi beni kucakladı