Gönül İşleri 7.Bölümde Çalan Sen Benim Şarkılarımsın Şarkı Sözleri

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dizi ve Film Müzikleri
gönül işleri dizisi 7.bölümde çalan şarkı, gönül işleri dizisi son bölümde çalan şarkı, gönül işleri dizisi yeni bölüm fragmanında çalan şarkı, gönül işleri dizisi son bölümde çalan sen benim şarkılarımsın şarkısıi gönül işleri dizisi gündüzümde gecemdesin şarkısını dinle, ilhan şeşen sen benim şarkılarımsın şarkısını dinle, gönül işleri dizisinde çalan şarkılar, gönül işleri dizisi son bölümde çalan şarkıyı dinle

[YOUTUBE]u1Ui6DsWooE[/YOUTUBE]​

gönül işleri dizisi son bölümde çalan şarkının sözleri, gönül işleri dizisi sen benim şarkılarımsın şarkı sözleri, gönül işleri dizisinde çalan şarkılar, gönül işleri dizisi gündüzümde gecemdesin şarkı sözleri, ilhan şeşen sen benim şarkılarımsın şarkı sözleri , ayten alpman sen benim şarkılarımsın şarkı sözleri, candan erçetin sen benim şarkılarımsın şarkı sözleri

Belki bir şarkının her sesinde
Belki bir sahil meyhanesinde
Belki de içtiğim sigaranın dumanısın

Bir yıldız gökte kayıp giderken
Islak bir yolda yalnız yürürken
Bambaşka bir şeyi düşünürken aklımdasın

Geçmiş değil bugün gibi
Yaşıyorum hala seni
Sen hep benim yanımdasın
Gündüzümde gecemdesin
Çalınmasın söylenmesin
Sen benim şarkılarımsın

Sanki hiç gitmemiş hep var gibi
Bir sırrı herkesten saklar gibi
Sessizce sokulup ağlar gibi yanımdasın

Beni bir şeylerden aklar gibi
Koparmadan çiçek koklar gibi
Hiç bozulmamış yasaklar gibi aklımdasın

Geçmiş değil bugün gibi
Yaşıyorum hala seni
Sen hep benim yanımdasın
Gündüzümde gecemdesin
Çalınmasın söylenmesin
Sen benim şarkılarımsın​

gönül işleri dizisi 9.bölümde çalan şarkı, gönül işleri dizisi son bölümde çalan şarkı, gönül işleri dizisi yeni bölüm fragmanında çalan şarkı, gönül işleri dizisi son bölümde çalan gönül yareler içinde şarkısı, gönül işleri dizisinde çalan şarkıyı dinle, ümit sayın gönül yareler içinde şarkısını dinle, gönül işleri dizisinde çalan şarkılar, gönül işleri dizisi son bölümde çalan şarkıyı dinle

[YOUTUBE]p7vxwZYWglk[/YOUTUBE]​

gönül işleri dizisi son bölümde çalan şarkının sözleri, gönül işleri dizisi gönül yareler içinde şarkı sözleri, gönül işleri dizisinde çalan şarkılar, gönül işleri dizisi gönül yareler içinde şarkı sözleri,ümit sayın gönül yareler içinde şarkı sözleri , bendeniz gönül yareler içinde şarkı sözleri, gönül işleri dizisi 9.bölümde çalan şarkının sözleri

Asılı kaldım bir ipin ucunda
Gerildim durdum, ben yokluğunda
Bir avuntu aradım durdum
Gecenin kör boşluğunda.
Yüreğim daldan düşen bir yaprak
Gözlerim gökten kopan bir yıldız
Beklemek diyorsun sevgilim

Söyle nereye kadar?
Gönül yareler içinde
Yürüyor hüzünler şehrine
Gönül uslansa bi çare
Ama koşuyor hasretler peşinde