Günlük ‎Gönlüm dilime dargın, dilim gönlüme...

• Kullanıcı Nisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
... ..... Kelimelerle ifade edemediğim mutlu bir an...
14:26 Rabbimin büyük lütfu ne kadar şükretsem azdır...

4 / 4 / 2014 ... ..... Yadıma düştüğünde ağlarım ben oysa ki... yokluğun marazdır bana tedavisi olmayan...
Bir an gelirde kendini boşlukta hisseder ve nefesini almakta zorlanırsan, ne yapacağım ben şimdi telaşıyla yollara düşersen ve bir an görebilir miyim umuduyla saatlerce bekleyip öylece kala kalırsan elin titrer de uzatamaz san anlarsın SEN bendeki SENİ...

Kalbimin çığlıkları gecenin sessizliğini bozarken, seni seyretmek,
engellemek istersin çünkü bilemez sin sana olan sevdamı..! ancak düşlere daldığımda görmeye başlarım gözlerini...

Gece kan ağlıyor sensizliğin ayazında. Yüreğim parça, parça, sessiz ve derinden kanıyor.
Sar yüreğimi. Yüreğim Çok acıYor...
Yoruldum ey can durup durup seni özlemekten, sensizliğin yokluğunda boğulmaktan, tek bir sözünü can simidi bellemekten yoruldum.

Sen yoksun ya...
Hüznün düştü yüreğime...
Nefesim soğuk, sensizliğin üşümesi var bedenimde.
Dudaklarımda senin ismin... Aklımda SEN...
İçimdeki sessizliğin nedeni sen GEL .. !
Yapayalnızım sensiz, sessiz..
Umutsuz yarınlara bıraktım hayallerimi unuttum artık gülmeyi...
Boğuluyorum Sensiz..!

Hasretin çekilmez çile, yokluğun boğuyor beni...
Oysaki Çok şeY istememiştim bir an görebilmekti seni...

27/5/2014 Saatlerce korka,korka..! koridorda bekleyip göremeyince bir anlık deli cesaretiyle kendimi kapınızın önünde buldum ama nafile odanız boştu... Seni kimden sorayım nasıl haber alayım çaresiz bıraktın beni.!
Yüreğime hükmetme ne rağmen senli hayallerim olmamıştı... Sen ne kadar alay edip küçümse sen de sevmiş bulundum yine de çok merak ediyorum (özlüyorum) seni...

Yine boşa geçen bekleyişler... Bir an görebilme umuduyla beklenen yitirilmiş zamanlar yüreği şişerek geri dönüş...

Sana iyi tatiller ... .....

16:22 Korkudan yerimden kıpırdıyamamak zayıflamışsın ... .....

Her rüzgar bir yaprak savurur etrafa...ve bu bir gidişin kaçışın habercisidir karanlık bir gidişti senin kisi... Can aşk benle gelir sen yalnız kalırsın...
Ben yokum ...
Söyle hadi bende yokum de senden bir can eksilttim, gülüşünü çaldım de..! elveda bile etmem... Can ..... şimdi... Yalnız(ım)sın...

Bir ümitle gitmek ve gözyaşlarıyla geri dönmek...
Allah'ım çaresizliğime çare ol yalvarıyorum onu yüreğime yerleştiren sensin al başka yüreklere yerleştir kurtar beni bu acıdan, ızdıraptan...
Ben artık kendim olamıyorum kendime gelemiyorum bana fazla geliyor taşıyamıyorum, boğuluyorum... O kadar çok büyüdün ki içimde küçücük yürekle böyle bir sevda neyime..! oysa ki çok şey istememiştim bir an görebilmeyi umut etmiştim nasip değilmiş ...
Sitemimi mazur gör; adını dudaklarımdan çıkarmak bile paylaşmaktır SENi… kimselere soramıyorum...

ORHAN OLMEZ GELSENE 2014 ORIJINAL - YouTube

Bugün günlerden SEN... 29/9/2010 seni çalıştığın kurumda son görüşüm zannetmiştim bir daha görememe korkusuyla üzülmekten aklım izale olmuştu...
Bugün " " 2014 hala çok bir değişiklik yok hala hasret , hala bir daha görememe korkusu...

Her gönlün bir Eylül fırtınası vardır..

10418289_727696383970271_8699373224517958902_n.jpg

Hani birini Çok özler ve anlatamaz sın; Ama sevdiğini görünce Su'sarsın o bilmez bir yudum olduğunu ve senin ona susadığını..
Ne biliyim ırmak olur duyguların ama akamaz sın. Öyle garip olur Su'sarsın ama o bilmez, bilse de anlamak istemez...

Aylardan Ekim, Günlerden Cuma..
Yasladım kalbimi Rahman’a,
Filizlenir varlığın duamda...
Bir tek 'O' bilir içimdekileri en iyi,
Teselli uman kalbime, verir hemen teselliyi.
İmkan yok halini bilmeme,
Yürek dilimin yok ihtiyacı bir ÇehreYe..!
Sen sağ ol,
Var ol,
İstersen uzak ol,
Fark etmez işte...

Bu şekilde değildi ama biliyordum benimle olamayacağını…
Alınmanı istemem, darılman üzer beni...
Şimdi söyle bana, benim tek kişilik yalnızlığımı geri verebilir misin?
O güçlü, o cesur, o umutlu insanı geri getirebilir misin?

09:08 Zamanın durmasını istediğim bir an...
Çok şükür 6 ayın ardından yüzünü görme şerefine nail olmakta varmış "O" güzelim saçlarına nasılda kıydın olsun yinede sen her halinle çok güzelsin... .....
Bayram tadında bir gün bana günlerin en güzeli bir anda olsa derdime derman gibisin... .....
12:20 Seni gönlüme düşürene sonsuz şükür ben seni bir kez daha gördüm ya yüreğimden kelebekler kanatlandı... .....
13:18 Korkudan ve utançtan bu kadar büyük sevmek ne haddime benim...

30/9/2014​

17:18 İnsan DEĞER verdiği ..... dediği kişiyi görmekten korkar mı ? Ben korkuyorum bir kez daha dışlanmaktan , kırılmaktan, ezilmekten olumsuz tepkinden...
Yaşanmamış mutluluğumsun...
Boğazımda düğümlenen hıÇkırığımsın...
Acımsın,
Anımsın,
Canımsın...
Kale gibi duvarlar örmek yerine bir pencere açsan yeterdi yalnızlıklarımızı paylaşmaya...
Sana yakın, SENDEN uzakta...

4/11/2014​

08:55 Kayan bir yıldız gibi geÇip gidişin... Söylemeden edemem seni kırmızıdan çook kıskandım...
12:54 Zamanın durmasını istediğim bir an... Küçük adımlarla yürüyüşün, uzun zamandır göremediğim gülüşün...
Gönül kelebekleri mi uçuşturanım ...
Sana yakın, senden uzakta...
2008 Kasımını tekrar yaşadım bu hafta dolu, dolu iyi ki varsın iyi ki seni tanımışım son yılların en güzel günüydü...
Gülmek sana yakışıyor... ..... Sonsuz şükürler olsun...

6/11/2014​

26/12/ 2014 yine beklen din yine yoksun...Sensiz bir koltuk ve masa
Artık ..! Ne olur gelme gecelerime, girme artık düşlerime..
O kadar özledin ki...
Nefes alamıyorum yoksun ya bana...

16:23 Şaşkınlıkla beraber musmutlu bir an hiÇ ummadığım bir anda Allah'ım ...
Allah'ım... Çok Çok Çok şükür...

25-2-2015/Saat 11:50 - 13:45 Vakit yokluğunun öğlen arası boğazıma düğümlenen bir yumru, nefes aldırmıyor...
Gözlerim yanıyor, nefes alamıyorum en kötüsü senden haber alamıyor, boğuluyorum...
C.. ..... Gölgeni nerede bulurum senin...
Gittin biliyorum..
Elimde olmayan beni yiyip bitiren bir merak, yüzünü göremediğim günlerin acısı kaldı kalbimde, çaresizliğim ve yokluğun hep acı verecek biliyorum ...

Geri