Günlük ‎Gönlüm dilime dargın, dilim gönlüme...

• Kullanıcı Nisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Seslensem ne olur ki yüreğin sağır olmuşa...
Çıksam karşısına ne olur ki yüreğin âmâ olmuşa...
Yüreğim çatlarcasına koşsam ne olur ki.! yüreğin kötürüm olmuşa...
Ağlasam ne olur ki yüreği taş olmuşa...
Gel desem ne olur ki benim olamayana...
Delirsem ne yazar ki, yüreği bana ait olmayana.!!!

Gözgöze gelinen o anlar vardır ya hani...
O anlarda herkes anlar da bir "O" anlamaz...

13:42 yüreğimden bir parçanın koptuğu an...

Ey can dediğim, canımdan öte bildiğim... Bu Mübarek gecenin hatırına şu inadını kırıp bir selam verip iki kelam etseydin ne olurdu bu kadar gurur, kendini beğenmişlik niye?
En güzel Günlerin senin olması dileğimle... Rabbim seni sevsin ve korusun..Rabbime emanet ol...

Şu an yatsı ezanı okunuyor ve seninle dinlediğim ilk ezandan sonra hep aynı duyguyla dinliyorum... Şu an kuş olup uçsam ve seni görüp dönme imkanım olsaydı...

... .....
Şu an'da Seninle olmak isterdim...
Gözlerini gözlerime takıp saatlerce oturmak isterdim...
İşte O zaman Sana duyduğum bitmez tükenmez özlem belki biraz hafiflerdi...
Güneşin batışındaki O muhteşemliği seninle yaşayıp Seninle bakmak...
O güzelliği yaşarken sana ........ için şu an'da seninle olmak isterdim...
Derdimi sevincimi Sana anlatmak, Seninle huzur bulmak için şu an'da... Seninle olmak isterdim...
Yaşlı gözlerimle Sana bakmak ve seni .......... defalarca söylemek isterdim!..

Sen yoksun ya...
Hüzünlü yüzüm, aykırı duruşum, ondandır dünyanın orta yerinde kederli bir dağ gibi duruşum..
Siyahlar giyinişim, Kendimi unutuşum...
Bir yaban gülü gibi ıssızda ağlayışım...

Varlığınla bu acıları yüreğime ektin şimdi yoksun. Ellerim ve yüreğim üşüyor…
Neredesin?...

... ..... Hayallerim bile çevrili parmaklıklarla... Çırpınıyorum boğuluyorum çaresizce...
Sessizliğim en deli çığlığım artık...Bendeki sensizliği anlatmak, bensizliği anlatmak kadar güç...

Ben senin yerine kimseyi koyamam ki.... Uzak bile olsan seninle aynı Şehirde nefes almak bile güzel...

Bu yazılanlar sana değil ... ..... ben de ki sana ........ Utanıp resmine bakamıyorum korkuyorum derdimi sana dökerken, boğuluyorum gözümden yaşlar akarken, uzunca yazamam belki okurken yorulursun diye aklım ÇıkıYor...

Neredesin kiminlesin... bilmiyorum..! hala gittiğin yerdemisin ya da döndün mü?... .....Bildiğim tek şey senin olmadığın her yer bana dar geliyor... Senden haber alamayınca boğuluyorum nefes alamıyorum her gün biraz daha eksiliyorum...

Sen ... ..... O kadar büyüdün ki içimde yüreğimden taşıyorsun tekrar bir çılgınlık yapmaktan korkuyorum ...

Lütfen... Bir selamı esirgeme benden...

Ya Rab... Bu bayram arefesinde O'na ettiğim "DUA"ları sana ulaştırıyorum.
Elim yetişemiyor… Gözüm göremiyor… Sesimi duyuramıyorum… O' ndan vaz geçemiyorum...
Sen , onun da benim de sahibimsin. Kalplerimizi en iyi bilen sensin Allah'ım...
Lütfeyle, merhamet eyle, bu "Dualarımı" Gönül ferahlığı olarak ona ulaştır. Haberdar eyle. Haberdar eyle Allah'ım ! Ondan razı ol Allah'ım.
O Anne ve Babasına ne kadar düşkün, ne kadar merhametli ise Sen o merhamet hürmetine ona şefkatinle, merhametin ile muamele eyle !
Ya Rab..!
Bugün arefe… Yarın Bayram.
Ailesi ve sevdikleriyle birlikte nice güzel bayramlar görmesini nasip eyle...
Sevgi ve Dualarımla...

1391512_10151912765314321_1662429687_n.jpg

Aylardan kara kış,.Bu yokluk hayra alamet değil Can ..... mahkum etme beni sensizliğe…Üşüyorum C.. yokluğun üşütüyor yüreğimi...
Ben sana baharım ol demiştim sense kış oldun C.. Ayaza bıraktın düşlerimi... Yokluğun üşütüyor yüreğimi …

Ben seni kocaman bir yürekle sevdim, gözlerim değil, yüreğimdi seni gören...
Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime... Bir başka yerde olmazdın zaten. Sen benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın..
Başkalarına ince eleyip sık dokuyan bu yürek ; ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni...
Her hangi bir konuk değildin artık, bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama , O yüreğin gerçek sahibiydin...
Gel yüreğine sahip çık ... .....

Gittin...
Sana ait tek zerreyi bile unutmadım kalbimde...
Öyle acı öyle ıslak öyle buruk ki içim, Benden kala kala ıslak bir mendil
Sen dense kocaman bir HiÇ kaldı...
Bir bilsen ki can ..... içimi bir bilsen...
Kaybettim güneşimi geceye hapisim her yer kör ebe
Can ..... avazım çıktığı kadar seni s......larım vardı... hiç kimseye söylenmemiş içimde yıllarca beklettiğim...
Aklım gönlüme bir kez daha...
Avazın çıktığı kadar sus dedi SUS ...

Geri