Gönderilen ses klibini tekrar dinleme tuhaflığı

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Muhtemelen herkeste olan takıntılardan biridir.
Gönderilen ses klibi tekrar dinlenir ve tonlamalara dikkat edilir.
Berbat bir ses klibi gönderilmişse , mutlaka açıklaması olan bir başka ses klibi gönderilir.

Bazen ne soyledigim anlasilmamis oluyor. Duzeltmek adina basini sonunu bir dinlerim.

ben dinlemiyorum ya moralim bozuluyor cok kotu sesim. gunluk hayatta hic farketmiyorum halbuki :D

bu galiba bende sadece ozel anlarda ya da duygusal nedenlerle gonderilen ses kayıtlarini dinlerken oluyor.
orn. diyarbakirda esimin gonderdigi kayitlari milyon kere dinlemisimdir ki bu bana dayanma gucu veriyordu orada

Niye tuhaflık olsun ki?
Belki sevgilisidir yani.
Şimdi bana Ronaldo ses klibi atsa zil ses yaparım dinlemeyi geç. :galp:

Sevdigim insanlar ses kaydi atinca ben su butona 3747364636473 defa tikliyorum.

Konu sevilen ve ozlenen kisiyse; iletisim kurulmakta da gucluk cekiliyor ise, tuhaflik degil, ozlem dindirme bicimidir.

vatsapta ses gonderme en az kullandigim ozellik. ben de grifikir gibi sesimi hic begenmedigim icin bu butonu kullanmiyorum ya da kullandigimda 100 kere dinliyorum. vatsapa smileylerle de anlasma ozelligi gelmeli aciiiil.

sesten ziyade o küçücük kayıttaki sözler bazen bir günü aydın etmeye yetiyor olabilir
bu arada hiç ses kaydı göndermedim :) şimdi bunu farkettim :)

Gönderdiğimi hiç dinlemem yollarım direk sevdiğim birinden geliyorsa onu tekrar tekrar dinlerim..

Galiba bu tuhaf insan benim. hoş bence tuhaflık yok,seviyorum kendimi sesimi nabim:kaç:
Kendim gönderince 1,sevdiğim biri gönderince 27737272 kez dinlediğim doğrudur.

Böyle bir ses sizde olsa sizde dinlersiniz :T:

ses kaydı gönderen olmaz pek direk açarlar konuşurlar yada ben ararım

Ben de dinlerim, özlem gidermek, o anı tazelemek işte.
Kendi sesime gelince hiç beğenmiyorum oggy katılıp gidiyorum.

Ben dahil cevredeki herkes eger uygun bir ortamsa yapiyor bunu. Ben genelde sonrasinda yuzumu eksitiyorum. Karsidakini siz dusunun :p
Gerci karsidaki aliskindir di mi.

Bu ses kaydı göndermek te nereden çıktı diye düşündüm, konunun yarısına gelene kadar. "NeUygulamaAma"nın bir özelliğiymiş. Kullanmadığım bir uygulama olduğu için konu bana başlangıçta biraz garip gelmişti. Ben kendi sesimi bir kere bant'dan dinlemiştim ve "bu da kim" diye kısa bir süre düşünmüşdüm. Ben den asla bir ses sanatçısı olmaz, bunu fark ettim. Konser vererecek olsam, sahneye çıkmamam için üstüne para verirler.

Geri