golosi mamalari hakkinda (kedi ve kopek mamasi icin)

Konu sahibi son olarak 3998 gün önce görüldü
arkadaslar merhaba gecen hafta kontakt lens sorunumu bu forum sayesinde cozdum allah hepinizden razı olsun sımdıkı konumuz ıse kedi ve kopek mamasi

neden kedi ve kopek? cunku ben hem kedi hem kopek besleyen bir insanim hahaha :)

gecen kopegime golosi aldim iste italyan lezzeti falan diyordu dedim bu kopekler nereden biliyor italyan lezzetini neyse getirdim oyle bir istahla yemeye basladi ki 2 haftada sagligina kavustu gercekten de hayret verici bir mamaymıs

daha sonra kediler icin olan modellerinden aldim ayni sekilde kedim de dana gibi oldu cok saglikli gorunuyor yani abarttigima bakmayin oyle sisman olmuyor ama eksigi varsa toparlıyor ve canlaniyor ben saglikliyim der gibi bakiyor

oyle cok bilindik bir marka degil hani erkekler de ya mercedes isminden dolayi pahali diye sanki diger mamalar da oyleymis gibi geldi bana yani o kadar para verdigimiz unlu mamalara bakiyorsunuz bir de golosi deneyince ben biraz icime oturdu eskiden verdigim paralar sanirim

acaba yanlis mi dusunuyorum fikri olan var mi?

Köpek beslemedim ben ..
Kediler için konuşucağım ..
Yaş mamayla besliyorsanız ayda bir mama değiştirirseniz kedinin iştahının arttığını farkedersiniz ..
Yani çok iyi bir mamadan kötü bir mamaya geçseniz bile kedi bundan büyük keyif alıyor ..
O yüzden ben devam ettiğim mamanın yanında tek tük diğer markalardan karıştırıyorum alırken ..
Golosi yi de hatırlayamadım şimdi

Köpeğime pedikre veriyorum benimki çok iştahlı olduğu için önüne ekşi erik atsan yiyor.

Şu aklında olsun haftada bir ilikli kemik, iki kabak, havuç , kereviz ve maydonozu tencerede kaynatıp sebze çorbası mantığında hazırlıyor kız arkadaşım. Bu karışıma köpeğimiz çıldırıyor çok seviyor

Köpeğin yaşı ve cinsine bakılınca benimki sınırı çoktan geçti sanırım iyi bakılıp beslendiği için

ben mama almıyorumdum evdeki etlerden sütlerden veriyordum

Ben de hayvan sahibi olana kadar gereksiz bulurdum bu mama mevzusunu fakat hayvan sahibi olunca anlıyomuş insan ne demek olduğunu. çocuk sahibi olmak gibi bişey. onun için en iyisi neyse o olsun istiyosunuz. kedimi sahiplendiğimde veterinere gittim aşılarıyla birlikte bana neden mama kullanmam gerektiğini okadar iyi izah etti ki. Veterinerimin tavsiyesiyle Hills kullanmaya başladım Golosi de iyi bir mamadır elbet fakat bir Hills olamaz...

Köy ortamındaki hayvanlar sürekli avlanarak yaşıyorlar ama nekadar sağlıklı yaşıyorlar ve nekadar uzun yaşıyorlar orası malum

Golosi ve Hill's i aynı firma türkkiyeye getiriyor zaten, Hills in nekadar iyi bir marka olduğunu biliyorum, Hills getiriyorlarsa vardır bir bildikleri diye düşünerek aldım kedime, bizim ordaki petshop büyük olanı açmış kiloluk şekilde satıyordu taşıması da kolay oluyo öyle olunca. Bütçem iyi olsa hills e dönücem tabi ama şimdilik memnunuz.

Golosi fiyatına göre gayet başarılı düzgün bir içeriğe yüksek et oranına ve besin dengesine sahip bir İtalyan maması. Tavsiye ederim

Geri