Gölge

Konu sahibi son olarak 4518 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz farkında değilsiniz ama gölge bir ünlü :) Elinden her türlü çalgı çalmak geliyor maşalalhı var :) Demişti bir zamanlar ünlü olursam unutmam ben kimseyi aslında unuttu yeniden aramıza geldi birde bana selam vermwdi genede hoşgeldine ben gittim böyle olmaz ki ama :p İyidir espirilidir sohbetide iyidir eh idare eder biir işte :p saçında beyaz vardı sanıırm :p Yakında neyin çıkacatı senin unuttum :) Neyse çok uzattım hayatında başarılar dilerim unut gene beni ha :pat: :p

hahaha perii alemsin gelip yorum yapacaktım ama güldüm sayende:D

melihcim cim
melihcan can
örtmenim.p

Deşifre edeyim mi?

berzah grubunun bateristidir kendisi açıp youtube dan izleyin kendisini görün.

tanıtma kısımına görsellerden başlayalım.

22 Ocak 2014 08.59
melih nerdesinn?
merak ediliyorsun cancagizim:p

Tanışmadık ama eğlenceli biri olduğunu düşünüyorum :)

18-Temmuz-2013, 18:36

Tanımadan eğlenceli biri olduğunu anlamıştım da bu kadarını beklemiyordum:D Tesadüfen tanıştık ama iyi ki tanıştık sohbetinden hiç sıkılmadığım her daim her şeyi konuşabildiğim biri.Çok ortak noktamız var özellikle müzik konusunda :)seviliyorsun:)
DİP NOT: Tanıyın pişman olmazsınız:D:D

Gölge deyince aklima avatari geliyor, avatari forumun en tatli avatarlarindan biri. Kendisiyle tanismadik ama acemice yakaladiklarimi paylastigim sayfaya zaman zaman yorum yapiyor. Neseli ve samimi görünüyor. Allah gönlüne göre versin.

Gölge Neşeli,Samimi,Güler yüzlü:)
Aynı zamanda muhabbet sever.
Meslektaşım olma yolunda ilerleyen:)
Ama bi o kadarda müziğe tutkun..:)

cok kotu seyler soylemek istiyorum kendisine. trip atabilirim simdilik.

Gölge
Kültür seviyesi yüksek bilgi birikimi fazla kişilerden
hedeflerine ve ideallerine ulaşmasını dilerim tüm samimiyetimle

Gölge ile 1 yıldır aynı ortamda olmamıza rağmen yeni tanıştık.
Tanıdığıma pişman olmayacağım nadir kişilerden, sohbeti çok iyi samimi,içten.
Çok komikli ve eğlenceli bir arkadaş. Tez zamanda atanması dileğiyle:p

Forumda en iyi tanıyan benim bence bu çucuğu. Çok severim. Lan kaç yıldır arkadaşız, kaç aydır gün sekmeden konuşuyoz nasıl oluyo da hiç tartışmıyoz anlamıyom :D

Gölge forumda ki ağır başlı samimi sevecen hareketleri ile dikkat çeken üye. Hep aramızda olur umarım.

Melühhhhhhhhhh :D
Uzun zamandır arkadaşız seninle her zmana efendiliğini korumuştur, sohbeti çok eğlencelidir, müzikte çok iyidir takipteyiz efenim:p
Muhabbetimiz hiç kesilmeyecek eminim inşalalh hayallerini gerçekleştirebilirsin canım,herşeyin güzelini hakeden meslektaşımmmm :cici:

Bu çucuk bana bir şiir okudu utanmasam aşık olacaktım. xd Ahmed arifin tutuklusunu çok güzel okur, sesi çok güzeldir. :p

cool takılıyor kafasına göre :D etliye sütlüye karışmayan tipler olur ya, ahanda bu adam :D

Gölge kimseye karismayan, kendi halinde, seviyeli ve sempatik birisi :hi:

Gölge tarafimca cokca sevilen, asiri asiri asiri efendi , samimi ve icten biri.melih'le arkadas değilseniz zaten hayata eksilerde başlamışsınız demektir. :).

Herkes niye efendi demiş sana anlamadım. Senelerdir tanıyorum, ilk tanıştığımız günden beri asılıyor ajklhjklhjkl
Melih tarafımca pek sevilir. 1 yıl yazmasam sohbete kaldığımız yerden devam edebiliriz.
Kültürlüdür, en güzeli de bunu göze sokmaya çalışmaması.
Beyaz saçları ile oldukça karizmadır.
Kaçırmayın kızlar bu kardeşimi :T:

Edit: beybifeys olduğundan bahsetmiş miydim? .p

Artik onunla abla kardes gibi olduk. Arada bir gicik kaparim ona sinir bozucu seyler soyler,bazen ben ona soylerim ama sonuc olarak tatliya baglariz. Kulturlu biridir. Onunla tarih konusmaktan haz aliyorum. Uzun sure konusmadigimiz zaman sonrasi bile selamsiz sabahsiz pat diye bir sey yazar ve konu uzar gider. Ilerde iyi yerlere geleceginden eminim. Selametle kal Melih :)

Adamım çok çalışsın kpss yi kazansın ayrıca albümü çıkarsa imzalı bir tane istiyorum.

E yarın gelse de bi an evvel çay içsek karşılıklı yıllar yıllar oldu o kadar bursaya gittim bi görüşmek nasip olmamisti.
4 gözle bekliyorum :p

Baktim 6 aydir hic muhabbet etmemisiz. Hayat mucadelesini artik Adana'nin bir koyunde ogretmenlik yaparak veriyor. Odun bile kirmayi ogrenmis .) iyi olsun hep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri