Gökyüzünün rengini düşLerime boyadım.

Konu sahibi son olarak 4420 gün önce görüldü
Saniyeler sonra ne olucağını bilmeden,yıllar sonrasını hayal edersin.​

Aynı kitabı defalarca okuyup,aynı şarkıyı üst üste dinlediğim çok oldu fakat hiçbiri insanlar kadar sıkmadı beni.​

"Sonra kendime baktım, tıklım tıklım yalnızdım"

İstediğin kadar kendini anlatmaya çalış ben buyum de yinede anlamadıkları tarafından yargılanacaksın..​

tumblr_m9m8ysjVWJ1qlmcwso1_500_large.gif

Bir süre sonra neye güldüğünü bilmeden her şeye gülersin ya bazen, ot içsen o kadar kafa yapmaz. ;)​

"Geçici öfkelerimizle kalıcı aptallıklar yaparız, ismini de ‘Kusura Bakma’ koyarız"

Bak Sen ..​

Dertleşmenin ne olduğunu unutmuş herkes Derdimi kime anlatsam “boşver takma kafana” diye geçiştiriyor ?​

Bazen de deli gibi sevilmeyi istiyorum insan Sürekli aklında olmak, yanda olmak, dudakta olmak istiyor En çokta özlenmek istiyor, kucaklar dolusu sarılmak, nefessiz kalana dek kokusunu içine çekmek istiyor Adı her neyse .
the-almost-kiss_large.gif

Bana ilk görüşte aşk lazım değil. Biraz genelleştirsek kimse zarar görmez sanki; bana her görüşte aşk lazım. Bana biraz sen lazım ama bana yazılmış bir sen lazım, şöyle alnımın ortasına yazılmış ömürlük bir şey lazım.​

Ahmet Batman /Sabah Uykum ..​

"Gözü dışarıda olan bir adamın kalbi nasıl saklanır ki bir kadının avuçlarına?"​

Ahmet Batman.

Umrumda değil demek, umrunda oluşunun en kral halidir aslında.

Aynen öyle ..

Ben hep burdayım.
Olur ya özlersin,hadi özlemedin diyelim…
Bir gece uykun kaçar falan, o da mı olmadı?
Ayağın taşa takılır belki ?

Ahmet Batman /Soğuk Kahve .​

“Kalamazsın tek başına ama alamazsın da yüreğine bir başkasını, bilirim.”​

Onunla olmak güzel ama yetmiyor. Nefes alamıyorsun bazen, çünkü yanında olmak istediğin o değil artık. Oysa başkası da yok. Başka biri yüzünden değil bütün bunlar. Sevgiler eskiyor olabilir mi? Ya da ''sorun değil'' diyerek kenara attıklarımızın hepsi zaman içinde ortaya çıkan birer sorun mu? Cevapsız kalıyor insan.​

Soğuk Kahve ..

Hani bir şarkının içinde kaybolduğumuz zamanlar vardır Bir adamı yanımızda düşlediğimiz zamanlarŞarkının bittiğini farkına bile varmadığımız zamanlar.

9e2469650024c3b24fd76df8_large.

Arkasından üzüleceğine, gitmesine izin vermeyeceksin..

O kadar.. ?​

Geri