Gökkuşağı denize yansıması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
11846646_10153197267068432_796962102026396221_n.jpg

Yaa ne şanslısınız gerçekten, muhteşem anlara ortak oluyorsunuz.:rolleyes:

Ben olsam o denizde sabah akşam balık tutardım . :P

Ne hoş boyle manzaralari goruyorsunuz bizelede paylasiyorsunuz sayenizde bizde o huzurdan nasibimizi aliyoruz :)

Yaa ne şanslısınız gerçekten, muhteşem anlara ortak oluyorsunuz.:rolleyes:

bahsettiğiniz durum hususunda şanslı olunduğunu kabul etmekteyim efendim , bi çok harika muhteşem ötesi denilecek anlara denk geliniyo çok sıklıkla arşivim kabarık bu husus da.. :hi:

Ben olsam o denizde sabah akşam balık tutardım . :P

seyir halinde o pek olmuyor .. ama açıkta demirdeyken vs gemi durduğunda envayi çeşiit hayatımda ilkez gördüğüm balık türlerine denk geliyorum..
balık ile pek aram yok , deniz ürünü mahsülerini miğdem kabul etmiyo..
ama balık tutmayı ayrı severim .p

seyir halinde foto gözükür umarım kimisi orkinos diyo , kimisi tombik diyo..
genelde bundan yakalanıyo.. yakın zamanda yakaladığımız sekiz kilo küsür gramdı..

13936872_1053126168096426_1935258953_n.jpg

Ne hoş boyle manzaralari goruyorsunuz bizelede paylasiyorsunuz sayenizde bizde o huzurdan nasibimizi aliyoruz :)

çok ama çok teşekkür ederim efendim.. huzur vede keyif karşıllıklı olması düşüncesindeyim , sizler o huzurdan nasibinizi aldığınız gibi , güzel uslubunuzla iletilen güzel düşüncelerde aynı şekilde bana keyif olarak dönmekte.. :hi:

Harikaaaaaa!

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harikaaaaaa!

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dimi ama .p süper ötesi.. görüşmek üzere büş .. :hi:

Şu an sizi kıskanmakla meşgulüm :D

çok güldüm , gözlerim hafiften yaşarma aşamasına geldi o derece..
ne karşılık vereceğimi kelime ile kestiremedim , olduğu gibi dile getiriyorum..
Allahım etrafınızda ki insanları güldürdüğünüz gibi , benliğinizden gülümsemeyi eksik etmesin , görüşmek üzere..

dip not , laptopum zaman aşımına uğramış üzere , tebbesüm vs mimikleri smile yapamamaktayım..

dimi ama .p süper ötesi.. görüşmek üzere büş .. :hi:

çok güldüm , gözlerim hafiften yaşarma aşamasına geldi o derece..
ne karşılık vereceğimi kelime ile kestiremedim , olduğu gibi dile getiriyorum..
Allahım etrafınızda ki insanları güldürdüğünüz gibi , benliğinizden gülümsemeyi eksik etmesin , görüşmek üzere..

dip not , laptopum zaman aşımına uğramış üzere , tebbesüm vs mimikleri smile yapamamaktayım..

Yaa ne güzel dilekler bunlar böyle teşekkür ediyorum ayrıca gülmek güzeldir herkese yakışır:tatlı:

Geri