-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu mesajı yazdıktan 2 Dk sonra son dakika haberi düştü. Kabul ederse dengeler değişir;Açıkçası çok ilginç bir durum. İYİP’den aday gösterilmiş birinin TİP’den aday olması bir tür toksik ilişki gibi geliyor bana. Hayır, aradan 7-8 ay geçti. Bu kadar keskin bir dönüşü yapacak ne yaşadı acaba… Gökhan Zan’ın İYİP’den aday olması ilk başta da çok şaşırtıcı gelmişti zaten. Bir tür ideoloji karmaşası yaşıyor anlaşılan.
Muhtemelen AKP buradaki seçimi kazanacak. Ama iyi olduğu için değil, TİP zayıf olduğu için, CHP’de tepki çeken bir aday gösterdiği için kazanacak. Ve bu halleriyle hiçbir şekilde Hatay’a katkıda bulunabilecek yapıda değiller. Hatay’lıların yatırıma ihtiyacı var. Ve bunu da en iyi iktidarla uyumlu bir şekilde yapacaklarını biliyorlar. Maalesef gerçek bu. Depremde yaşanan kayıplar, yardımların geç gelmesi, hükümetin sorumluluğu vs bir şekilde unutulur, unutturulur. CHP Lütfi Savaş dışında her isme gidebilirdi ama maalesef bu kararı nedeniyle kaybedecek.
Ben aday mitingi sanmıştım depreme gülecek kadar insanlıktan çıkmış biri olabileceğimi düşünmeniz üzücü çünkü ne kadar hassas olduğum yorumlarımdan da anlaşılabilirFotograftaki gozu sis dayi. Uzuntusunu kalbimde hissediyorum.
Arjin komik olan ne ? Fotograf depremi anma yuruyusunde cekilmis.
Kabul etmemiş;Haluk Levent her sekilde kazanir, ama siyasete girerse Halugu kaybederiz gibime geliyor. Siyaset insani bir sure sonra kirletiyor.
Açıkçası çok ilginç bir durum. İYİP’den aday gösterilmiş birinin TİP’den aday olması bir tür toksik ilişki gibi geliyor bana. Hayır, aradan 7-8 ay geçti. Bu kadar keskin bir dönüşü yapacak ne yaşadı acaba… Gökhan Zan’ın İYİP’den aday olması ilk başta da çok şaşırtıcı gelmişti zaten. Bir tür ideoloji karmaşası yaşıyor anlaşılan.
Muhtemelen AKP buradaki seçimi kazanacak. Ama iyi olduğu için değil, TİP zayıf olduğu için, CHP’de tepki çeken bir aday gösterdiği için kazanacak. Ve bu halleriyle hiçbir şekilde Hatay’a katkıda bulunabilecek yapıda değiller. Hatay’lıların yatırıma ihtiyacı var. Ve bunu da en iyi iktidarla uyumlu bir şekilde yapacaklarını biliyorlar. Maalesef gerçek bu. Depremde yaşanan kayıplar, yardımların geç gelmesi, hükümetin sorumluluğu vs bir şekilde unutulur, unutturulur. CHP Lütfi Savaş dışında her isme gidebilirdi ama maalesef bu kararı nedeniyle kaybedecek.
Gökhan Zan’ın para için aday olacağını zannetmiyorum. Para için aday olabileceği yada aday olmasa bile dışardan destekleyebileceği farklı oluşumlar var. Öte yandan kendisi yanlış bilmiyorsam Arap Alevisi. Aile yaşantısı ve fikriyatı esasıyla İYİP İle uyuşmaya çalışmasını anlamlandıramamıştım zaten. Nihayetinde İYİP her ne olursa olsun MHP’nin bağrından kopmuş ve içinde hala ülkücü kadroların barındığı bir yapı. O nedenle ideolojik karmaşa yaşıyor dedim. TIP ise TKP’den ayrılmış bir ekibin kurduğu parti. Genel Başkan Erkan Baş TKP’nin eski genel sekreterdir. Haliyle insan ister istemez partiye üye yaptığı, aday yaptığı kişinin de öyle olmasını umar. Belli ki ikna etmişler bir şekilde. Hoş gerçi herkes Barış Atay isminden söz ediyordu ama Zan oldu. Hayırlısı olsun.Abicim ne keskin dönüşü, ne ideolojisi? Bunların ideolojisi de dünya görüşü de para.
Herkes benim ve İba gibi sırma saçlımı demiSaçı peruk bu yaşta bu saç imkansız