Gökhan Töre

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Hakan Çalhanoğlu'na silah çeken Beşiktaşlı vatandaş.

hakan çalhanoğlu ve ömer toprak'ın milli takıma dahil olmamasının sebebi olduğu rivayet edilen beşiktaşlı futbolcu

volkanın emrenin dahil olduğu milli takıma yakışan oyuncu.

olaylarin ic yuzunu bilmeyen insanlarca bok atilan en iyi turk sag acik.

sen cocugun sevgilisini ayart, uzerine ortamlarda bunu sulandira sulandira anlat, milli takima gelmemek icin sakatim diye 60'lik adamlarin raporlarini yolla. butun bunlari yapmasina ragmen calhanoglu sutten cikmis ak kasik iken tore suclu olsun. hem de basinda belirtildigi gibi kendisi silah degil arkadasi cekmis iken.

calhanoglu ne kadar yetenekli olursa olsun, hangi hakla o cagrilirsa ben gelmem diyebiliyor ? ne zannediyor acaba kendini maradona'mi acaba.

Volkan Demirel'e konu açılınca ve sevilmediği söylenince sanırım bütün takımların futbolcularını böyle konu olarak açıp yorumlar yazılacak.

Ruhsuz iyi demiş.lan ülkede başka kaos yok futbolcular üzerinden tartismak istiyorsunuz

Emre, Volkan ve Melo'yu bünyesinde bulunduran taraftarlarca karalanmaya çalışılan Beşiktaşımızın sağ/sol açık ve kanat oyuncusu. Süper Ligin en yetenekli futbolcusu.

Beşiktaş açısından, Beşiktaş hücum hattının neredeyse %80 i, gerçekten Beşiktaş bu adamın olduğu her maçta çok yüksek hücum potansiyeli gösteriyor, transfermarkette değeri şu an 10 milyon euro.

Her an skoru değiştirebilecek zeka ve yeteneğe sahip, Beşiktaşlı milli futbolcu.

Karakterini sevmedim sevemiyorum.

Futbolunu çok beğeniyorum.

Geri