wiltord
Platin Üye
aynı bir enerjisi var boş lafla rüzgarla dındırıdındıırın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynı bir enerjisi var boş lafla rüzgarla dındırıdındıırın
kadınlara çok para yedirmiş xdBenim anlamadığım adam 3-5 sene popi olup kazandığı parayla paşa gibi Los Angeleslarda Floridalarda hayatını geçirebiliyor da, bizim Serdar Ortaç niye 50 senedir çalışmasına rağmen hala aç?
Adamın kumarda kaybettiği parayı NASA aya çıkarken harcamamıştır. O aç olmasın da ben mi olayım?Benim anlamadığım bu adam 3-5 sene popi olup kazandığı parayla paşa gibi Los Angeleslarda Floridalarda hayatını geçirebiliyor da, bizim Serdar Ortaç niye 50 senedir çalışmasına rağmen hala aç?
O taytlı foto dan sonra bal olsa unuturum...Şuan daha da aşıksın bence..
Abi ne alaka?madem öyle bu ülkede kazandığı bütün paraları da bıraksaydı,
seni sen eden Türk milletine ihanet sayarım bunu..
ben geri kafalıyım, alakası bende kalsın. Bana göre ihanettir, sana göre sevda. Aynı kelimeyi Türkiye'de para kazanıp ta Yunanistan'da harcayanlar için de derimAbi ne alaka?![]()
Estağfurullah geri kafalılık değil de, adam kendi kazanmış parayı. Emek sarfetmiş. İhanetle hiçbir alakası yok.ben geri kafalıyım, alakası bende kalsın. Bana göre ihanettir, sana göre sevda.
Haluk LEVENT'de kazanıyor mesela. Yaptıkları ortada, Haluk LEVENT'e alkış tutarken bu adama da helal olsun diyemem ya.Estağfurullah geri kafalılık değil de, adam kendi kazanmış parayı. Emek sarfetmiş. İhanetle hiçbir alakası yok.
dönmezsen dönme (!)