Gökhan Kimdir.

Konu sahibi son olarak 1851 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkeze merhabalar Biraz hayattan esinmeler biraz kendimden bişeyler anlatacağım.
İsmim : Gökhan
Yaşım : 26
Eskişehir Doğumluyum, Aslen Tokat/Turhal'lıyım. Eskişehirden Tokata Ordan isen İstanbula yerleştik Hatırlamıyorum yaşımı.
Herhalde ozamanda kafam güzeldi ;Pp

İnternet ile ilk tanışma Hikayem, Eskiden Uyuşturucu bağımlısı idim ve babam beni sürekli işe vermek isterdi birgün bir işe vermişti. Beynimin Döndüğünü ve yerimde duramayacak kadar canımın cekmesi beni iyice çılgına çevirmişti.

interneti hiç sevmezdim arkadaşlarım internet cafeye gitiklerinde onları döverdim. kışındı kendimce bir yerlerden 3 5 lira para bulup kendime uyuşturucu temin etmiştim ve bir internet cafeye gidip takılmaya başladım ve hoşuma gitmişti.

Daha sonralar ise irc.Mircturk.gen.tr adresine girdim chat yapmaya başladım Şans eseri sunucu sahibi DonJuan Bizim mahallenin çocuğu cıktı, küfürler vs vs sunucuyu yıkıp geciyordum.. Sene 2003 Sanalla bu şekilde buluşmuş oldum.
Bu hikayeleri anlat anlat bitmez Z-Lined nickim ordan Gelmedir.

Eskiden Aşırı derecede Yalancı biriydim ve yalanın kötü olduğunu kanaatını getirip yalan söylemeyi kestim.
Eski Mahalledeki Arkadaşlarımın bana koyduğu lakap ise : Fare'dir. eski mahalleme gittiğimde bana hala Fare derler. : ) Nedeni ise Dünyadaki En iyi Hırsızlar Fare'dir.

Uyuşturucu, Alkol, Sigara dahil herşeyi bıraktım. Temiz Bir hayat ve temiz bir sayfa istiyorsam ilk önce kötü alışkanlıklardan kurtulmalıyım diye düşündüm ve başardım Z~ !!

İnsanların Boş konuşmalarını sevmem, Yerine göre konuşur yerine göre susarım.

Hiç Kimse ile hiç bir şekilde işim olmaz.
Çakallık yapanlardan, kendini kurnaz sananlardan uzak durur ve onların bana karşı oynadığı oyunu anında kapar ve oradan hiç birşey demeden sessizce uzaklaşırım, o insanlardanda o ortamdanda. anlamamazlıktan gelirim ama herşey beynimdedir.

Çabuk sinirlenen insanım, ve sinirim oldukca çok çok kötü olduğu için kendim kavgadan ve sinirlendiğim insandan uzaklaşarak gitmeyi tercih ediyorum, çünkü ; kafamdaki o anki tek düşünce : Ölmek İstediğimdir. Bu yüzden uzaklaşıyorum.
Sinirlerime Artık hakim olmaya çalışıyorum ve başarıyorumda..

Kendi kendimin piskoloji doktoru olabiliyorum..

Gülmek Doğamda vardır yay burcuyum, ama çok fazla gülmüyorum artık nedense bende çözemedim sanırım bayağı olgunlaştım. .

Hiç bir şekilde kolay kolay üzülmüyorum ve ağlamıyorum bu benim en sevmediğim yanlarımdan birtanesidir..

En Sevmediğim yanlarımdan birtanesi ise insanlara oldukca güvenmemdir. Güveniyorum işte ne yapayım : )

Gezmeyi Çok severim, Çalışmak benim için yaşam kaynağıdır.
Hayatta En çok Sevdiğim şey Nefes Almaktır.

Reel Hayatımda oldukca sessiz sakin ve sevecen birisiyim, her girdiğim ortamda kendimi sevdiririm sevdirdiğim kadarda severim : )

Her türlü yemeği yerim hiç bir şekilde ayrım yapmam.
Gereksiz harcamalar yapmam, Anlımın teridir Günahdır. .
Aynı özellikte olan bir üst modelli bir mala 2 Gb fazla diye daha fazla emeğimi vereyim? bana saçma geliyor.
Ama maldada mürktede gözüm yoktur. Bağzı insanlar Örnek : çocuk televizyonu düşürdü ve kırıldı, çocuğu dövmek?

ULn bir tekmede sen koy televizyona. . Nedir yani?

cimri bir insan kesinlikle değilim herzaman her şekilde elim açıktır. Cimri insanlar uzak dursun benden.

Yalakalığı hayatta sevmem yapmam, yapanında yanında durmam !!

Artık sanalla pek fazla işim gücüm yok, buna rağmen Bilgisayarım 7/24 saat hala acıktır evlendiğimde ne olacak bilemiyorum : )))

Koyu Beşiktaş'lıyımdır.. Aşığım Rengine Beşiktaş !!

Reel'de çok söz dinleyen biriyimdir.
herkesin konuştuklarını beynimde bir köşeye yazar bana yarayacak olan şeyleri kendime saklarım.

Düşünmeden asla hareket etmem herşeye mantık gözü ile aşırı derecede bakarım. mantıksız ve düşüncesiz konuşmayıda sevmem konuşanıda sevmem ve ona göre pilanlarımı yaparım.

Yürümeyi çok severdim, Artık sevmiyorum çünkü bu ''istanbul'' şehirde artık ağaçlardan gelen okjisenlerin yerlerini araba egsozların kokularının verdiği pislikler oldukca beni yoruyor. .

Açık saçık Giyinen Kadınlardan Nefret ediyorum. Gözümde Farklılar, Kapalı Açıklardanda Nefret Ediyorum. Benden uzak Allaha yakın olsunlar

Yolda Gördüğüm : Dilenci'ye Gönlümden. .
Yolda Gördüğüm : Temizlik'ciye Kolaylıklardan
Yolda Gördüğüm : Aç herkimse yemeklerimden.
Yolda Gördüğüm : Yaşlılara yardımlarımdan
Yolda Gördüğüm : Sapığa, tacizciye, hırsıza, Dayaklarımı Esirgemem. .

Hayat Felsefem : Sıfır Sıkıntı !!! Sinamalarda ;d

Herşey Gelir Gider Hayatımız ve düzenimiz buna göre yapılmıştır, Arkadaş gider, diyeri gelir, Sevgilin gider, başka sevgilin gelir, aşık olursun biter ve bir başkasına daha olursun.
Annen Gider, Birdaha Gelmez !!
Baban Gider, Birdaha Gelmez !!
Kardeşin, Abin, Ablan Gider Birdaha Gelmez !!
Önemli olan Sağlıklı Mutlu veya Mutsuz ''Aile''

kardeş sende kimseyi sevmiyorsun Ya hu :D Temiz hayatında yerleşik kalman dileğiyle
Eminim seninde baya vardır : )))
Temiz bir hayat ve yerleşmek şuan temiz ve yerleştim gelecekde kapıyı çalıp o temiz hayatınızı elinizden almaya geldik diyen olmaz ise, Temiz hayat benimdir.. Satın almadım ama ortağız : )

Bende Tokat/Erbaa lıyım tanıştığıma memnun oldum :)

Bizim buralar öyledir. Aslında tokat merkeze doğru düzgün gitmedim hiç. :D Amasya,ya kaç kez gittim sayısını unuttum :D

Adil diye birini taniyorum. Omu acaba tam olarak nerede oturduğunu biliyormusun.

Merhaba ben de psikologa giden psikologdan halliceyim.
Önce yararlanıyor sonra yararlandırıyoruz mantığı işte.
İşin özü ''Kendi kendimin piskoloji doktoru olabiliyorum.'' nasıl yapıyorsunuz, izlediğiniz yol nedir?
Ben psikoloji yazabiliyorum fakat sizin kadar yetili değilim demek ki.
İçerledim.

Merhaba ben de psikologa giden psikologdan halliceyim.
Önce yararlanıyor sonra yararlandırıyoruz mantığı işte.
İşin özü ''Kendi kendimin piskoloji doktoru olabiliyorum.'' nasıl yapıyorsunuz, izlediğiniz yol nedir?
Ben psikoloji yazabiliyorum fakat sizin kadar yetili değilim demek ki.
İçerledim.
Bildiğin üzere Herşey beyinde bitiyor mesala ben bir arkadaşımın babası vefat ettiğinde 2 saat falan üzüldüm açıkcası çünkü çocukluk arkadaşımın babasıydı güzel günlerdi.
Fakat bu durumun beynimde yer almasını istememin bir açıklaması olması lazım kendimce. neden daha fazla üzülüp kendimi yorup yıpratayım? mantığı'dır.

üzülürken bir anda beynimde düşünceler ve mantık devreye giriyor nasıl oluyor anlamış değilim, bir anda milyonlarca şey düşünmeye başlıyorum ; Tamam daha fazla üzülme evet arkadaşının babası ama yapacak hiç birşey yok, hayat bu allah'ın taktiri budur.
Daha fazla üzülürsen başın ağrıyacak aç kalacaksın yani kendi kendine zarar vereceksin gereksiz şey bu yaptığın üzülmeyi kesmelisin... gibi şeyler oluyor aslında düşüncelerimde bu tür şeyler oluncada hangisi mantıklı ise onun peşinden koşup nasıl oluyor bilmiyorum ama üzülmeyi bir anda kesiyorum.

Bir insan cok pis şekilde aşık olur ayrılırlar ama unutamıyorum diye dert yaniyorlar.
Bende oldum 3 4 kere. Ama şuan hiç birinin yüzünü daha hatırlamıyorum, bu nedir?
olan oldu biten bitti, yapacak birşey varmı? ne yani bunun yüzünden intiharmı edelim? birileri ile kavgamı edelim? hayattanmı soğuyaalım? gereksiz şeyler değilmi bunlar?
hayat devam ediyor elbet başkası cıkıcak karşıma.

En iyisi unutmak - ne zaman peki? 4 5 Gün sürer, beynini daha hızlı çalıştırmalısın bu konuda sana tek yardım edicek şey beyindir. Kalp diye birşey yok herşey beyin.
İşte bende bunun gibi veya bundan daha fazla gibi şeyler üretip kendime piskoloji olarak doktor oluyorum kendime.

Uyuşturucu kırizlerine girmek? En büyük etkenlerden birtanesidir insan vucudunda kalıcı ic ve dış hasarlar verir ciddi hasarlar..

Bir yazımda okudu isen , Temiz hayat istiyorum? Ama nasıl? Çalıştır beynini, Evet arkadaşlar? uzak durmalıyım , ve durdum, ama uyuşturucu? evet azaltmalıyım, Hihim Sanırım başardım. .

Beyin de bitiyor.
Anlıyorum seni harflere fazla takılma illa laf vuracaksınız ya : ) o değilde bir çok harfte türkçe yok kullanmadım bilmiyorum öğrenmiyorum. yazılarımın bağzıları büyüklü kücüklü bula bula onumu buldun ;ddd

Mamihlapinatapai Gördüğün üzere herzaman ve mutlaka birileri morelimizi bozmak için karşımıza cıkacaktır, bunun üzerine uyumak güzel gider ;p Uyku moda geceyim.
Bu arada Senin kadar piskaloktan anlamam : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri